Sziasztok! békés megyei pár? Privi!
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Kemény farkú igényes férfi baján!
Sziasztok, az adatlapomon leírtak alapján keresgélek,nézelődök.
Sziasztok
Szeretnék találni Kecskemét kk egy szimpatikus párt ahol megélhetjük vágyainkat . Írj bátran nyitott vagyok sokmindenre !
Szeretnék találni Kecskemét kk egy szimpatikus párt ahol megélhetjük vágyainkat . Írj bátran nyitott vagyok sokmindenre !
Sziasztok! Volna itt hölgy Kecskemétről akinek lenne kedve szabadban masztizni egymás előtt?
Sziasztok!
Jóképű, fantáziadús masszirozni is tudó és szerető pasi csinos lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne, elsősorban Budapest-Szeged-Orosháza vonalon, illetve környékén, de más helyszín is szóba jöhet. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Jóképű, fantáziadús masszirozni is tudó és szerető pasi csinos lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne, elsősorban Budapest-Szeged-Orosháza vonalon, illetve környékén, de más helyszín is szóba jöhet. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Sziasztok. Normális és Igényes Párt keresnék.. Házi barát lennék..Barátkozás és szimpátia fontos!
Sziasztok 22-20 éves fiatal pár vagyunk egy lányt keresünk hármasra mindkettőnk örömére jóképű sportos pasi vékony formás csajszi képeket cserélünk
Sziasztok, formás hölggyel -párral ismerkednék, ha lehet hosszabb távra.Bajai független pasi vagyok, egyéb szabadidős program is beleférne.
Szerdán du. Tiszakécskén a thermálfürdőben ismerkednék!
Nagymellű nőt keresek Kecskeméten aki szeret csókolózni is!
Sziasztok ápolt diszkrèt pasikènt keresek hölgyet párt tartalmas diszkrèt kapcsolatra.
Kecskeméti pár erotikus segédeszköze lennék
Hogy sikerült az elöző buli voltatok sokan?
Sziasztok hölgyet keresek akit kényeztethetek fiatal sportos nagy méretű srac
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Szeged, vagy erre járóban a héten vki? sportos, férfias, bi, uni srác vagyok 31/178/72 (hely ok)
Sziasztok,
Ma estére hölgy vagy pár társaságot keresek Kecskeméten. Nem feltétlenül és kizárólagosan huncutkodni - akár borozgatás, társasozás, stb. Aztán ha később alakul valami, akkor alakul de nem az a feltétlen végcél. (ergó helyem van csak épp felújítás közben
)
Üdv,G
Ma estére hölgy vagy pár társaságot keresek Kecskeméten. Nem feltétlenül és kizárólagosan huncutkodni - akár borozgatás, társasozás, stb. Aztán ha később alakul valami, akkor alakul de nem az a feltétlen végcél. (ergó helyem van csak épp felújítás közben

Üdv,G
December- 2 kán swinger, házi bulit keresek Kecskemét és kkr. Csak privátban.