Kecskeméten keresek nagymellű idősebb nőt!50-65 között.Irj privibern!
Sziasztok olyan pasi van-e itt akit nagyon izgatná ha elotte dugjak meg a nojét? hely kellene utazni tudoik!
Ma párok Algyőn?
Sziasztok!
Intelligens, jóképűnek tartott, masszőr végzettségű, ügyes kezű, diszkrét, utazni is tudó, hetero pasi dél-alföldi lánnyal vagy csinos hölgytagú párral ismerkedne. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Intelligens, jóképűnek tartott, masszőr végzettségű, ügyes kezű, diszkrét, utazni is tudó, hetero pasi dél-alföldi lánnyal vagy csinos hölgytagú párral ismerkedne. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Orosházán keresek hölgyet vagy párt! Beszèlgessünk aztán hátha kialakul valami
Nem vagyok semmi jónak az elrontója

Sziasztok!
Idősebb hölgyet keresek finom élvezetekre.
Egyedülálló,vagy elhanyagolt feleségek 40-60 ig.
Idősebb hölgyet keresek finom élvezetekre.
Egyedülálló,vagy elhanyagolt feleségek 40-60 ig.
Kecskeméten keresek nőt akinek a melleit gyúrhatnám!Egy mellmániás pasi!
Békés megyei párt keres!Privi!
Hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra!

Kecskeméten valaki ,?
Sziasztok
Szegeden keresek bármit ami a szexel kapcsolatos
Írjatok privben

Sziasztok! Gyulán delutan hölgy vagy pár kalanra?
Sziasztok. Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről, szívesen ismerkednék párral, hosszabb távra! Helyet meg tudom oldani, de az utazás sem jelentene gondot! Maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék ha lehet rendszeres randikhoz,de alkalmi kaland is érdekel.Bajai független pasi vagyok,ha úgy alakul lehet egyéb program is.
Sziasztok!50 -es Solti Bisex házaspár párt keresne fogadni tudunk!Privát üzit irj!Akár már ma délután is!
Sziasztok! Szegeden fogadnék hölgyet,vagy párt finomságokra,heteró alapon,akár ma is. Utazni is tudok 100km-en belül...
Sziasztok! 22 éves srác keresi a partnerét egy Szeged környéki lány/nő vagy pár személyében.

Kecskeméten keresek nagymellű nőt!Kismama,nagymama nagy cicivel ,jöhet! Privátban írj!