Pár keres párt!
Hódmezővásárhelyi hölgy kényeztetéséhez keresek még pasikat.
Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Szegeden lányok/párok?

Sziasztok! Ma Makón valaki, valakik?
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok,helyes csajjal,jó fej párral ismerkednék kellemes időtöltéshez.Bajai független,megbízható pasi vagyok.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok, írtam e-mail-t
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 11:30
Törölt felhasználó (4567172)

Gyulán párommal keresünk férfit vagy nőt aki nézne minket sex közben
Mi fiatal dekoratív pár vagyunk
Fényképes jelentkezést a Sw696@citromail.hu ra várjuk
Sziasztok, írtam e-mail-t
Ma délelőtt hölgyek vagy párok utazni tudok!
Kecskeméten keresek nőt aki kiverné a farkamat kocsiban, csak este! Írj privátban!
Kecskeméten keresek nagymellű nagymamát szexre!Írj priviben!
Sziasztok!
Bács- Csongrád megyében keresek tartós baráti szex kapcsolatra egy párt.40-es borotvált vastag farkú férfi vagyok. Enyhe biszex is érdekel. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Nudizás is érdekel. Akár 7végi tali is. Utazni tudok.
Bács- Csongrád megyében keresek tartós baráti szex kapcsolatra egy párt.40-es borotvált vastag farkú férfi vagyok. Enyhe biszex is érdekel. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Nudizás is érdekel. Akár 7végi tali is. Utazni tudok.
Hali valaki ma szegeden valami perverz ?
Esetleg szex vagy valami ?? Privben !!
Esetleg szex vagy valami ?? Privben !!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Csongrád- békés megyében, akit érdekel tali?
Sziasztok kecskemét? Lányok?

Gyulán párommal keresünk férfit vagy nőt aki nézne minket sex közben