Sziasztok
A hétvégén szeretnék hölgyet kényeztetni, kor alkat nem számít, imádom az idősebb puncit☺️
A hétvégén szeretnék hölgyet kényeztetni, kor alkat nem számít, imádom az idősebb puncit☺️
csütörtök péntek délelőtt hölgy vagy pár érdekel csongrád vagy békés megye
60+ hölgyeket szeretnék kielégiteni. Elsösorban a hölgy örömére.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek Kecskemét és környékén.
Fiatal, normális pasi vagyok.
Helyem megoldható de utazni is tudok.
Hölgyet vagy párt keresek Kecskemét és környékén.
Fiatal, normális pasi vagyok.
Helyem megoldható de utazni is tudok.
Sziasztok.
Helyel rendelkező partnert, partnereket keresünk.
Helyel rendelkező partnert, partnereket keresünk.
Sziasztok!
Átlagos vagy vékonyabb testalkatú dél-alföldi lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne jóképű, mobilis, masszírozni is szerető és tudó pasi. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Átlagos vagy vékonyabb testalkatú dél-alföldi lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne jóképű, mobilis, masszírozni is szerető és tudó pasi. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Sziasztok.
Párként párt keresnénk sok jóra. Lehetőleg 40 és 55 év körüliek írjanak.
Párként párt keresnénk sok jóra. Lehetőleg 40 és 55 év körüliek írjanak.

Sziasztok! Pár, párt keres 4 es gabalyodásra.
Szászok. Mama is aktuális. Hétközben ráérek. Üdv.
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegedi feleségek?
Ma valaki Kecskeméten?
Orosházán ismerkednèk!

Kecskemét,vagy környékben keresek napközbeni szexpartner hölgyek -párok jelentkezését várom.50-es sármos pasi.
Puncimániás hetero fiút,urat keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Mennek szívesen
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A héten Szarvas környéki nyaralóban szívesen vennénk bisex nő közeledését!
Ha érdekel ,kérlek írj privátban!
Pusz:Csókosék

Pusz:Csókosék
Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét!
Hello kecskemét környékéröl valaki
Írtam privit
(Ez egy válasz izgalmasdolgokat üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. Ma kora dèlutan szegeden talizna valaki egy ápolt 40es pasival?