Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak lakásomon.
nincs senki aki akár még ma találkozna?
Egy kovetkezo alkalomra elmennek
Irsz majd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 01. csütörtök 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 01. csütörtök 06:05

Irsz majd?

Törölt felhasználó (4671903)

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Holnap valaki Mórahalmi fürdőbe?
Orosházán párokkal ismerkednénk!
Sziasztok,,független, szabadidővel rendelkező masszírozni tudó férfiként Hölgy társaságát keresem!
Sziasztok,Bajai független diszkrét pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra.
Békés megye? Privi!
Kunszentmiklóson ma este retró diszkó!
Szívesen találkoznák ott hölgyel, vagy hármasra vágyó párral! Normális helyem lenne Szalkszentmártonba, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.
Szívesen találkoznák ott hölgyel, vagy hármasra vágyó párral! Normális helyem lenne Szalkszentmártonba, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.
Sziasztok. Kedd délelötr keresnek pasit aki dugna szopatna használna kedvére. Pervi is ok. Hely van
Sziasztok,
Ma délután, este felé Mezőberény környékén valaki/valakik?
Ma délután, este felé Mezőberény környékén valaki/valakik?
Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár egy kis házibulijellegre? Lakás van,illetve mobilis vagyok! Priviben!
Ma este hölgy vagy pár egy kis házibulijellegre? Lakás van,illetve mobilis vagyok! Priviben!
Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár egy kis házibulijellegre? Lakás van,illetve mpbilis vagyok! Priviben!
Ma este hölgy vagy pár egy kis házibulijellegre? Lakás van,illetve mpbilis vagyok! Priviben!
Sziasztok
Valaki ismerkedne mi jelenleg Dévaványa tartózkodunk
Valaki ismerkedne mi jelenleg Dévaványa tartózkodunk
Sziasztok.Idősebb Párral ismerkednék! Utazni tudok!!
Sziasztok.
Nem független 42 éves, szexszuálisan egy kicsit túlfűtött , átlagos mérettel rendelkező alacsony , jó fej pasi vagyok.A kiváncsiságomból adódóan , (szerintem) minden érdekel.
Leginkább párok jelentkezési várom.
Kalocsa és környéke.
Nem független 42 éves, szexszuálisan egy kicsit túlfűtött , átlagos mérettel rendelkező alacsony , jó fej pasi vagyok.A kiváncsiságomból adódóan , (szerintem) minden érdekel.
Leginkább párok jelentkezési várom.
Kalocsa és környéke.
Kiskunfélegyházán és környékén bi pasi szopna MOST! Helyem van, csak jönnöd kell. Kíváncsi hetero pasik is írhatnak nyugodtan. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt! Képed legyen!
Holnap Gyulai Békéscsabai nővel sexelnék!
Sziasztok! Ma este Kecskeméten kemény farkat szopnék!
Sziasztok. Párcserés szexre keresünk házaspárokat Szarvasi nyaralónkba. Hétköznap este egy finom izzaztó szex. Kényes túlzott válogatósak hess! Arc kép nincs ! Nem vagyunk rondák! S mi nem az arcod alapján döntünk hanem a gusztusos izgató hölgyek test férfi jó vaskos szerszámmal! S mindezek melett barátságos stílus.