Szegeden keresem helyel rendelkező partnerem ma estére.(Hölgy-Pár személyében)
Sziasztok
Ma valaki Szegeden? Helyem van
Ma valaki Szegeden? Helyem van

Ma délután Gyulán vagy Békéscsaban randiznek hölgyekkel esetleg párokkal.kor,külső nem számít ,légy igényes és életvidám,mert én is az vagyok
Kecskeméten szopnék ma egy jót

Domina nőt keresek Békés megyeben, vagy Békéscsaban.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Sziasztok!
Békés megyében keresek partnert, partnereket.
ÜDV!
Békés megyében keresek partnert, partnereket.
ÜDV!
Nagy vastag méretű férfi Szeged környékén hölgyet párt keres szeretem a kölcsönös kényeztetést autóm van
Valkik készülnek az algyői hidhoz ma?
Sziasztok

Kevés tapasztalattal rendelkező férfi vagyok, aki békés megye vagy környékén ismerkedne nővel.
sziasztok olyan pasikkal ismerkednek akiket izgatná ha egy vadidegen pasi dugná meg a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! A hétvégén normális, igényes pár szenvedèlyes, diszkrét partnere lennék a Hölgy örömére Békés megyében (mobil és rugalmas vagyok)!
Bekescsaban keresek aktív dominans pasit, pàrt, vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok.
Sziasztok!
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Sziasztok, Kecskemét és környékén hölgy pisilését nézném.
Ma délután szopnék szép kemény ápolt farkat, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van.
Sziasztok,Bajai független diszkrét pasi vagyok.Formás hölgy vagy kellemes pár társasága lennék ha lehet hosszabb távon.
Sziasztok.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék hölgyel, vagy párral. Helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot. Nem független vagyok.
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék hölgyel, vagy párral. Helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot. Nem független vagyok.
Szegeden férfit keresek kölcsönös orálra és más dolgokra helyem van
Ma délután Szegeden leszek és szeretnék nudizni, meztelenkedni esetleg masztizni valahol.
Ehhez keresek partnereket.
Ehhez keresek partnereket.