Sziasztok! Szombat estére keresek partnert Kalocsán. írj!

párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Sziasztok napközben hölgy, pár? Bács Kiskun?
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Szeretnék ma szopni Békésmegyei pasit. Helyem nincs. Tudok utazni.
Gyulai, Békéscsabai sexpartnereket keresek!
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Diszkrét feleséget,anyukát keresek,aki ilyen téren elhanyagolt.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pasit , Párt Kisebb partit !
Jan.18 szombatra keresünk.
Profilunknak megfelelően.
Jan.18 szombatra keresünk.
Profilunknak megfelelően.
Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
Szeretnék ma szopni Békésmegyei pasit. Helyem nincs. Tudok utazni.
.Hódmezővásárhelyi pasi vagyok, biszexuális, passzív oldalt képviselem, soha nem voltam még pasivali, De szeretném kipróbálni a szopást és a geci ivast. tetszenek még a női ruhába való öltözés is. Méretem kicsi , csajos , 11/5. Vonz a nagyobb méret. Autóm van, ott is lehetne hogy szopass.
Amit várok tőled legyél tiszta és diszkrét. Nem baj ha nagy a méret .
Picit félek de segíts benne
Amit várok tőled legyél tiszta és diszkrét. Nem baj ha nagy a méret .
Picit félek de segíts benne

Kecskeméti pár vagyunk
15.30 felé Szekszárd Csörge tó valaki(k)?
Kezdő fotósként hölgyeknek vagy pároknak szívesen segítek