Oral kaland Kiskunfélegyházán MOST? Csak én szopnék! Kíváncsi hetero pasik is írhatnak! Helyem van!
Sziasztok. Kecskeméti hölggyel párral ismerkednék tartalmasabb baráti kapcsolatra.
Szeretnék párhoz vagy hölgyhöz csatlakozni!
sziasztok. Vidéki házaspárt keresek akit időnként meglátogatnék a hölgy örömére. Állandó házibarát lennék. Lehetőleg idősebb házaspárt keresek ,telt hölgy taggal. de nem feltétel. Ápolt,intelligens férfi vagyok,nagy szerszámmal. Keressetek bátran részleteket megbeszéljük. Norbi
Sziasztok
Kecskemét és nagykőrös környékén szeretőmet keresem!!
Ha fel keltettem az érdeklődésed írj!
U.I.: Imádom a molett nőket! És nem baj ha idősebb vagy!!
HETERO FÉRFI VAGYOK!!
Hölgyet keresek!
Kecskemét és nagykőrös környékén szeretőmet keresem!!
Ha fel keltettem az érdeklődésed írj!
U.I.: Imádom a molett nőket! És nem baj ha idősebb vagy!!
HETERO FÉRFI VAGYOK!!
Hölgyet keresek!

Ma Makón?
Kecskemét környékén párral ismerkednék. Nyitott vagyok minden megoldásra . Kellemes napot mindenkinek!
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kecskemét és környékén.
Ha úgy alakul fogadni és utazni is tudok.
Inkább hosszútávú, házibarát dolgok érdekelnek, de természetesen az alkalmi kapcsolatot sem utasítom el.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kecskemét és környékén.
Ha úgy alakul fogadni és utazni is tudok.
Inkább hosszútávú, házibarát dolgok érdekelnek, de természetesen az alkalmi kapcsolatot sem utasítom el.
Sziasztok, szombaton este Ballószög! Keresünk párt, pasit kis szex-játékokra. Privátban kérnénk üzenetet

Kecskeméten idősebb 40-65 között nagymellű nőt keresek cicigyúrásra!Irj privátban!
Nőt keresnék autós kalandhoz békéscsabán és környékén.
Szegeden keresek bi párt mind két fél örömére !
Szépnapot mindenkinek! Párral és esetleg Hölggyel ismerkednék hosszab távon.Normális,igényeség és intelligencia elvárt.
Kecskemeten mostanaba lenne kukkolo vagy beszálo nőhöz kellene
Sziasztok! A munka ünnepére keresünk lányt vagy párt Békés megyében.
Ceglédi jó kiállású valós pár, kortól függetlenül párt keres. Kultúráltság, adott és elvárt. A kiállás nagyon fontos! Nem beszélgetni akarunk, a popsin kívül -hetero alapon- nyitottak lennénk bármire is. Az időpontot megbeszéljük, helyünk van. Kezdők vagyunk.
Ma délelőtt szopnék faszt végig,de minden jóban benne vagyok.
Kecskemét,Alföld áruház,szopatnék hölgyet,keress.
Masszőr? Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Sziasztok.
Ma esti találkára keresnék hölgyet vagy párt! Szalkszentmártonba helyem is lenne, de az utazás sem jelentene gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívatba.
Ma esti találkára keresnék hölgyet vagy párt! Szalkszentmártonba helyem is lenne, de az utazás sem jelentene gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívatba.