Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Szia kiskunhalas valaki?
Sziasztok napközben rá erő hölgyet, pár keresek.
Kecskeméti mindkét fèl rèszèről biszex pàrt keresünk,baràti,ès szexkapcsolatra.
Sziasztok! Péntek estére keresünk potens,nagy intimmel rendelkező férfit 3.-nak a hölgy örömére. Minimum méret 18/5 ez alatt ne is jelentkezz,ha igen akkor felesleges köröket futsz. Helyünk van,csak olyanok jelentkezését várjuk akik el is jönnek. Nem levelezni szeretnénk.
Sziasztok. 40-es potens diszkrèt pasikènt hölgyet vagy párt keresek minden jóra. Elsősorban Csongrád megyèből.
(Ez egy válasz Bennhur82 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békés megyei hölggyel vagy párral ismerkednék kizárólag hetero alapon, csak olyan írjon aki találkozni is mer, 49éves független Potens farokpiercinges férfi vagyok, üzenetet privátban írj.
Üdv! Párt keresnék
Sok mindent lehet

Passzív vagy uni pasival ismerkednèk /Szeged/ Helyem nincs.
Izsák-Lajosmizse vonalon,szabadban nyugis helyen párt kukkolnánk,beszállnánk barátnőmmel.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Szegeden és környékén! Részleteket beszéljük meg üzenetben!
Szombaton Három Majom? Ki tart velünk
Holnap kecskeméti fürdő naturista szauna nap valaki?
Cumiznék Békésmegye. Tudok utazni.
Kecskemèt-Nagykörös vonalon?
Egy fuvarra lenne szüksègem
Egy fuvarra lenne szüksègem
Sziasztok! Szombatra keresünk szimpi hölgyet, párt!
70+-os hölgyet keresek szexre,ha tudsz ilyet megkaphatod 78 éves barátnőmet.
Hölgyet keresek vagy pár hölgy tagját kényeztetem ma Kecskeméten és környékén! Írj privát üzenetet!