Fiatal srác pár vagy lány társaságát keresi
Majdnem mindenre nyitott vagyok
Majdnem mindenre nyitott vagyok

Törölt felhasználó (1457942)

Sportos párral vagy sportos szóló sráccal ismerkednénk. Priviben.
Sportos párral vagy sportos szóló sráccal ismerkednénk. Priviben.
Nagyon kanos (most is televagyok), szorostoku, szorosfaszu, perverz pasi vagyok. Csajt, pasit, part keresek SZEGEDEN!!!
Sziasztok! Bács és Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Kezdő aktív biszex férfi vagyok. Némi tapasztalatom van a 3masban. Igényes megbízható diszkrét vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes. Házi baráti kapcsolat is érdekel.
Ma sem nyitott ki a 3 majom. Egyre több buli elmarad ott.Nem tudom mi lehet az oka
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 17:37
Törölt felhasználó (4418042)

3 Majomban swinger klubban mostanában volt valaki,az érdekelne milyen a buli mennyien szoktak lenni
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu, perverz pasi vagyok. Csajt, pasit, part keresek SZEGEDEN!!!
Szentes és környéke pasi valamire?
Holnap délelott hölgy asszony Kecskeméten?!
Szióka
(Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2022. 01. 29. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet - Urat keresek ma egymás előtti, vagy kölcsönösen egymásnak egy kellemes masztira.
Lakás van, privit várok.
Csak enyhe bi. részemről, ápoltság és kulturált viselkedés alap.
Pár szeretkezését is végignézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Írjatok és élvezzünk egy jót.
Lakás van, privit várok.
Csak enyhe bi. részemről, ápoltság és kulturált viselkedés alap.
Pár szeretkezését is végignézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Írjatok és élvezzünk egy jót.
Hölgyek részére masszázst,erotikus masszázst nyújtok!!
Sziasztok! Ma Szegeden parhoz csatlakoznék vagy autós kaland lányok, párok?
???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 05:52
Törölt felhasználó (4496662)

Ma délelőtt megyek egy dunapataji párhoz jöhetne még valaki
Sziasztok!
Elsősorban Békés megyében, azon belül is Sarkad, Gyula, Békéscsaba és vonzáskörzetéből keresek potens hetero vagy biszex melós srácot, pasit haverság, amolyan barátság extrákkal szexkapcsolatra.
Hogy miért fontos a melós ruha?
Mert nekem, többek között ez is bejön fétis szinten. Szerintem, nagyon izgató tud lenni, ha egy férfias, jó kiállású pasin munkásruha és melós bakancs van, kortól függetlenül.
Elsősorban Békés megyében, azon belül is Sarkad, Gyula, Békéscsaba és vonzáskörzetéből keresek potens hetero vagy biszex melós srácot, pasit haverság, amolyan barátság extrákkal szexkapcsolatra.
Hogy miért fontos a melós ruha?
Mert nekem, többek között ez is bejön fétis szinten. Szerintem, nagyon izgató tud lenni, ha egy férfias, jó kiállású pasin munkásruha és melós bakancs van, kortól függetlenül.
Ma szeghalmon 15:30-17:00 közt szopnék!
Bárkit!
Autóban/ szabadban.
Viszonzás nélkül.
Bárkit!
Autóban/ szabadban.
Viszonzás nélkül.
sziasztok vannak e itt olyan pasi aki imadja ha elotte megdugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Hmvhelyről keresek ma hölgyet-párt-urat kellemes időtöltéshez.
Lakás van, privit várok.
Ne legyetek prűdek és lusták találkozzunk és élvezzünk egy nagyot
Lakás van, privit várok.
Ne legyetek prűdek és lusták találkozzunk és élvezzünk egy nagyot

Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Sziasztok!
Ma este szopnék autóban,
Kecskeméten!
Priviket várok!
Ma este szopnék autóban,
Kecskeméten!
Priviket várok!