Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit elötte izgatná ha egy masik pasi megdugná a nejét? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok holnap dèlután Szegeden valaki? 40es ápolt tapasztalt pasi vagyok
Oroshàzàn vagy környèken keresek idősebbet pasit aki szereti az oralsexet ès szeret szopni.
Sziasztok, Kecskemét és környékén hölgy pisilését nézném.
Szeged és vonzáskörzetében keresek hosszútávú kapcsolatra elsősorban hölgyet,de szimpatikus pár is szóbajöhet.
sziasztok!! ha nem baj írtam nektek instán. remélem beszélhetünk
Sziasztok!keresek hölgyek vagy párok beszélgetés ismertetés!
Ma délelőtt Kecskeméten szopnék szép kemény faszt végig..
Kecskeméti diszkrét hölgy, pár egy diszkrét kapcsolatra?
Békés megyében autóban szopnék,.esetleg dughato is vagyok! Privátban írj
Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress! Bisex előny. Feleség BDSM kedvelő
SZEGEDEN keresek!
Nagyon kanos (4-5 elvezes is megy egymasutan), szorostoku, szorosfaszu, perverz pasi vagyok. Not, pasit, part keresek! Elvezzuk, basszuk, nyaljuk, hugyozzuk egymast!
Most is nagyon televagyok!
Most is nagyon televagyok!
2pasi keres,egésznapos kikapcsolódásra nőt.
Sziasztok! Ma holnap este Corvin hotel Gyulan sportos pasik társaságát keressük
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Jan. 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat, költségekkel nem kell foglalkoznod. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Holnap Kecskeméten valaki egy jó találkozás?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Mai nap Kecskemét vagy környékén jó farkat cumiznék,lehet kölcsönös is párokhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére.Helyem van!