Hétköznap délelőttönként hölgyet szívesen fogadnék lakásomon.
Kedd, egész nap... morah.,sziki,szeged..algyo...tisza.., m6 >buda, naturism...auto dogging, parok keresek.uzeneteim...pm
Köszi fiúk. Van alkalmas úr köztetek. Vele felvettem a kapcsolatot.
További sok sikert. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 03:20
További sok sikert. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1365802)

40 feletti, igényes, vastag szerszámú férfit keresünk, alkalmi barátnőmmel (vékony, 45), két pasis felálláshoz, napközbeni szabadidővel. Legfőképpen kecskeméti, vagy közeli férfi az ideális jelölt. Nem gereblyenyél, és nem is puhos karakter. Feltétel. Bírd sokáig, vagy többször. A hölgy bírja. Sőt!
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Bajai független pasi vagyok.
Szép testű Gyulai, Békéscsabai, Békési nőt kényeztetnék!
Sziasztok! Olyan pár ismerettségét keresem, akik alkalmanként feldobnák az együttléteiket egy igényes, tapasztalt férfi beszállóval Békés megyében.
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Üdv.Május 11-én Kecskeméten tartózkodunk.Délelőttre keresünk párt,esetleg bi férfit hellyel.
Sziasztok! párok vagy hölgyek keresek sex partner! akár kukkolas is
Baja környékén,holnap bi párhoz csatlakoznék mindenki örömére.
Makó és környéke? Hölgy, pár?
Szeged és környéki szeximádó hölgyet vagy pár hölgytagját kényeztetné két jóbarát vastag méretes farkával a hölgy tetszése szerint. Minden jóban benne vagyunk, cuckold, gang bang, többes cumiztatás, stb. 100%diszkréció!!! Privátba írjatok!
Orosháza környèkèn párhoz csatlakoznèk!

Hölgyek részére masszázs!!!
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék.
Kecskeméten élő szingli pasi vagyok, helyet meg tudom oldani, de utazni is tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék.
Kecskeméten élő szingli pasi vagyok, helyet meg tudom oldani, de utazni is tudok.
Üdv extrém bizzara keresek 30-50 közötti logós mellű nőt hosszú távra
Masszőr? Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Sziasztok! A mai nap folyamán Baján leszek autóval. 27 éves bi srác vagyok és szívesen leszopatnék valakit Baja környékén... smile Nyugodtan írj, ha felkeltettem az érdeklődésed smile
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Párkénk párokkal ismerkednénk!