Barátnőt, barátot , párokat keresek. Solt-Kiskőrös-Kecskemét. Sármos Magyar pasi vagyok. .Helyem van, de menni is tudok. Privát keress
Sziasztok
A jovohetre hölgyet/lányt keresünk házunkba mindkettőnk örömére
Privát üzenet
A jovohetre hölgyet/lányt keresünk házunkba mindkettőnk örömére
Privát üzenet
Jó reggelt! Mai naon kecskeméti vagy szegedi hölgy vagy pár aki találkozni szeretne van itt?
Vasárnap szikire megyünk,jön innen mèg korunkbeli pàr?
Ma délután M9 csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Helyesbítek.... Ma délután Kalocsa környékén, Tomori Pál híd, csatlakozna valaki? Hölgyek, párok?
Hello ma pár Arborétum mögött?
Bi párokkal ismerkednék
Kecskeméten vagy környékén keresek szexpartnert. Hölgyek, párok, pasik? Extrém perverz bizar szex is érdekelne.
Sziasztok. Esetleg jövő héten valamelyik este, csak hétköznap vagyok Kecskeméten.
(Ez egy válasz Pisti57 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok! Ma Kecskeméten keresek partnert.
Ma estére keresünk potens,igényes pertnert a hölgy örömére. Helyünk van kecskeméten. Csak találkozni akarók jelentkezését várjuk. A többit priviben.
Ma lenne kedve valakinek egy kis játszadozásra vagy kis masszásra,férfiak párok jelentkezését várom!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Szopnék most Békéscsaba.
Ma reggel szexkalandot keresek Baján! Privátba írj!
Szopnék most Békéscsaba.
csatlakoznék akár csak fotósként is.
Magamról: 44 éves vagyok,szexuálisan túlfűtött, extrán potens, mindenre nyitott(azt hiszem).
Nem vagyok adonisz!De ugyanakkor ápolt és jó humorú, intelligens embernek tartom magam.
Kalocsa és környéke (utazni tudok)
Magamról: 44 éves vagyok,szexuálisan túlfűtött, extrán potens, mindenre nyitott(azt hiszem).
Nem vagyok adonisz!De ugyanakkor ápolt és jó humorú, intelligens embernek tartom magam.
Kalocsa és környéke (utazni tudok)
Sziasztok.Lemaradt az előzőnél.
Hölgyekhez , vagy párokhoz,
Hölgyekhez , vagy párokhoz,
Sziasztok.Lemaradt az előzőnél.
Hölgyekhez , vagy párokhoz, csatlakoznék....
Hölgyekhez , vagy párokhoz, csatlakoznék....