Írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 01. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 01. szombat 12:40
Törölt felhasználó (4686507)

Szopnék Békés megyei pasit. Utazni tudok.
Férfit keresek, aki nyitott male-male-female hármas partikra. Országos szinten is szívesen fogadok ajánlatokat. Átlag feletti méret előnyös. Hosszú távú együttműködésre vágyom, kizárólag szórakozás céljából, semmilyen anyagi jellegű elvárás nincs. Ha szükséges, a szállást és utazást felezzük.
ma délutánra keresek 3 vagy 4 fös aktiv pasi csapatok, akik jól megdugnak, és szopatnak, hely kell
Szopnék Békés megyei pasit. Utazni tudok.
Békés megyei pár,?
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Szeged,márc 4.-re keresek aktívokat,sokszor dugható,mindet nyelem,9-13 óráig.
Békéscsabai aktív férfiként 178/82/49 keresek hozzám hasonló adottságokkal rendelkező uni/passzív férfias partnert. Minőségi együttlétbe, hosszabb távon is benne vagyok
Sziasztok. Esetleg ma délelőtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 28. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 15:31
Törölt felhasználó (4766161)

Sziasztok. Ma egy kis kaland valaki? Este 9után akár szabadban. Kecskeméti pár vagyunk
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Sziasztok! Békés megyében közvetlen nyitott Pár ismeretségét keresem szóló ffi-ként, üzenetet privátban várom.
Kedves Párok! Sportos, többesben tapasztalt, nem tolakodó férfiként szombat estére keresek önfeledt, jó fej párt Szegeden hármas hancúrra!

Hello. Szex közben fotó-videozás érdekel valakit??
( beszállok ha kell) :€

Sziasztok!
Szegeden, vagy a környékén ismerkednék.
Szegeden, vagy a környékén ismerkednék.
hello szombat 8-18óráig , vasárnap 8-14óráig szabad vagyok ha valaki esetleg Tiszakécske és környékén talizna kiverné a farkam írj privátban.
Sziasztok. Ma egy kis kaland valaki? Este 9után akár szabadban. Kecskeméti pár vagyunk
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek. Sportos 37 éves férfi vagyok.
Köszönöm a választ
(Ez egy válasz TempoX üzenetére (2025. 02. 28. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 10:45

szia hol van hol nincs buli mint a mesében,ha kevés a létszám pár személy akkor nem is nyit ki