Sziasztok! Gyulán masszőr férfi szívesen maszírozna hölgyet (akár csak erotikus masszázs szex nélkül is), akár párja jelenlétében is

Szilveszterre keresek hetero alapon csinos párt vagy szívesen csatlakozom bulihoz is Szeged-Kecskemét vonalon.
Sziasztok!
December 6.-7.én hölgy,pár társaságát keresném Békéscsabán!
December 6.-7.én hölgy,pár társaságát keresném Békéscsabán!
Sziasztok! A héten Kecskemét és környékén hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Kecskemét környéki igényes pár játékszere lennék disztréten
Adatlapunk alapos átolvasása után várjuk azok leveleit akik magukra ismernek.....
Kecskeméten keresek nőt akinek a melleit gyúrhatnám!
övöhéten bukakkére keresek 4- 5 férfit párommal normális inteligens , embereket részletek privátba ! Csak az irjon aki tisztába van vele mi az ! Szegeden keresünk
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 06:38
Törölt felhasználó (4686507)

Békésmegyei pasit szopnék. Akár rendszeres,diszkrét randikon. Helyem nincs. Tudok utazni.
Békésmegyei pasit szopnék. Akár rendszeres,diszkrét randikon. Helyem nincs. Tudok utazni.
Kecskemét és környékén ismerkednék
Sziasztok Kecskemét és Soltvadkert környékéről ismerkednék.
Sziasztok!
Biszexi pasi vagyok tudok utazni s fogadni is. diszkréció fontos peti
Biszexi pasi vagyok tudok utazni s fogadni is. diszkréció fontos peti
Parokat keresunk utazni is tudunk

Sziasztok!
December 6.-án Békéscsabán párhoz csatlakoznék!
December 6.-án Békéscsabán párhoz csatlakoznék!
Ma estére , csinos várandós feleségemmel szívesen fogadnánk párt vagy több férfit(összeszokott párost csak)
Nem chatelni szeretnénk , és csak fogadni tudunk.
Nem chatelni szeretnénk , és csak fogadni tudunk.
24.11.30 Profilunknak megfelelő partnereket keresünk. ( 3 majom )
Sziasztok Kecskeméten valaki?
Sziasztok! Magamra igényes Kecskemét közelében élő utazni tudó 35 éves 180 magas 78kg átlagos alkatú srác vagyok akinek fontos a kölcsönös diszkréció es a higiénia.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek
Korunkbeli párral ismerkednénk akik nem riadnak vissza ha videóhívásban is szeretnénk velük beszélni.