Sziasztok Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz a mai nap folyamán kor alkat nem számit!!

Sziasztok! Holnap Kiskunfélegyháza?

Ma délután szopatna valaki Szegeden?
Sziasztok! Én találkoznék veletek írtam privátban.
(Ez egy válasz ZsB00 üzenetére (ma 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:49

Sziasztok, ma vagy holnap este Makón ismerkednénk pasival. Kérlek írj privát üzenetet

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok, ma vagy holnap este Makón ismerkednénk pasival. Kérlek írj privát üzenetet

Szabin vagyunk.....
Akár hétközben is keresünk napközbeni kikapcsolódást PÁROK és LÁNYOK személyében ,reális távon belül utaznánk.
Privát üziket várunk
Akár hétközben is keresünk napközbeni kikapcsolódást PÁROK és LÁNYOK személyében ,reális távon belül utaznánk.
Privát üziket várunk
Sziasztok
wave
Part keresek hármasra. Hajókázás közben lehetne bármi ha úgy alakul. Tisza-tó körül írjatok
wave
Part keresek hármasra. Hajókázás közben lehetne bármi ha úgy alakul. Tisza-tó körül írjatok

2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Valaki Szegeden szopatna?
Nekem sem válaszoltak! 2 alkalommal írtam rájuk! Egyszer magamban, a második alkalommal pedig, amikor Szegedre mentünk a szervezett gang-bang bulira. Ez akkor volt, amikor veletek is találkoztunk és előtte is ugyanezzel a dumával szórta tele a fórumokat! Gyakorlatilag pontosan azt kereste, amit szerveztünk! Plusz rajtam kívül akkor még 2 ismerősöm is írt nekik, akiknek hasonlóan nem jeleztek vissza semmit! Ja, pedig autóval összeszedték volna őket Kecskeméten és vissza is megoldották volna. Ezek után........
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (tegnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:59

Az nem jutott eszedbe, hogy csak heterot keresnek??? Te pedig bisex vagy..... Hoppá lehet ezért nincs válasz..
Szegeden valaki ma este?
Szivesen szopnék egy jót
Szivesen szopnék egy jót
Sziasztok!
Estére csatlakoznék szoló hölgyhöz vagy párhoz...Bácskiskun-Megyében, utazni is tudok!
Estére csatlakoznék szoló hölgyhöz vagy párhoz...Bácskiskun-Megyében, utazni is tudok!
Holnap délelőttre lányt-párt keresek. Hely van. Üzenetet privátban!
Szeretnék ma pasit kényeztetni,szopni,többször. Dughatsz kedvedre. Békés megye. Nincs helyem,tudok utazni. 100km nem gond.
Üdv Mindenkinek!
Ma szombat estére keresnék lányt,nőt,elhanyagolt anyukát vagy esetleg párt akik szívesen vennék egy 40-es vékony testalkatú pasi társaságát!Akár a szabadban akár búvóhelyen Kecskemét közelében!Utazni tudok,fogadni nem!Ha felkeltettem az érdeklődést keress privátban!Ott számot cserélünk és lebeszélhetjük a továbbiakat!
Ma szombat estére keresnék lányt,nőt,elhanyagolt anyukát vagy esetleg párt akik szívesen vennék egy 40-es vékony testalkatú pasi társaságát!Akár a szabadban akár búvóhelyen Kecskemét közelében!Utazni tudok,fogadni nem!Ha felkeltettem az érdeklődést keress privátban!Ott számot cserélünk és lebeszélhetjük a továbbiakat!
Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Sziasztok szegeden és környékén keresünk párommal párokat vagy hölgyet akár a szabadban minden jóra
Férfiakat nem !! 35F 30L

Férfiakat nem !! 35F 30L
Szeretnék ma pasit kényeztetni,szopni,többször. Dughatsz kedvedre. Békés megye. Nincs helyem,tudok utazni. 100km nem gond.
Az nem jutott eszedbe, hogy csak heterot keresnek??? Te pedig bisex vagy..... Hoppá lehet ezért nincs válasz..
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)