Olyan hölgyet,párt keresek,kor,alkat mellékes,aki szereti ha nagy adagot fogadhat magába(száj,punvi,popsi).Hatalmas adagokat spriccelek.
Sziasztok. Van itt olyan hölgy, pár, aki mer is találkozni??
mert eddig nem pozitiv az oldal.
mert eddig nem pozitiv az oldal.
Sziasztok! Valós találkozni is merő Párt vagy Hölgyet keresek Békés megyében, ígérgetők hazudozók kerüljenek, üzenetet privátban várom.
Cserkeszölő. Péntek szombat...ott leszek. Aktív fiú érdekel. Privat keress
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Holnap délután Baján, hölgynek vagy párnak lenne kedve találkozni?
Holnap délután Baján, hölgynek vagy párnak lenne kedve találkozni?
Izgalmasnak hangzik...
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (tegnap 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:37
Sziasztok! 1-4 között keresnénk , újévi szexbulira párt! Mindenre nyitott fiatal házaspár! Csak fogadni tudunk
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz! Utazni tudok!
Sziasztok! 1-4 között keresnénk , újévi szexbulira párt! Mindenre nyitott fiatal házaspár! Csak fogadni tudunk
Gyula, Békéscsaba környékén keresek sexpartnert!
Autós maszti Szeged felé? 53 éves férfi vagyok.
Kecskemet es bő vonzas korzeteben keresek pasit minden jora. Passziv vagyok. Hely,kocsi van
Kecskemét-Solt. Kismamát keresek, kapcsolatra is akár. Sármos nemfüggetlen pasiként
Indulunk. BUÉK
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
boldog uj evet mindebkinek Nyitott párokkal ismerkednek akik benne volnanak sok mindenben! Hely kellene utazni tudnek+
Sziasztok,formás hölggyel -jó fej párral találkoznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok! Ma este/éjszaka szívesen vendégül látnék egy szimpatikus párt Békés megyében, persze utazni is tudok.
43 éves, magas, helyesnek mondott pasi vagyok nagy intim mérettel. ☺️
43 éves, magas, helyesnek mondott pasi vagyok nagy intim mérettel. ☺️
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...Boldog Új évet mindenkinek!

vazelinator

Georgina Lewis