Sziasztok mostanra vagy a jövőben ?
csak mert meg a közelben. Vagyok
(Ez egy válasz neven üzenetére (ma 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskeméti pár autos kalandhoz keres pasikat, párokat
Sziasztok. Kecskeméten merre felé?
(Ez egy válasz Kiwi Lotti üzenetére (ma 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:11

Sziasztok!
Ma este Kecskeméten leszünk. Keresünk egy férfi partnert . A miénk sajnos visszamondta a mai napot .
Ma este Kecskeméten leszünk. Keresünk egy férfi partnert . A miénk sajnos visszamondta a mai napot .
Sajnos még nem látom
(Ez egy válasz Norbi696akira üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskemét környéki biszex párt keresek diszkrét kapcsolatra
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék a hölgytag örömére Csongrád ,Békés Bácskiskun ..utazni tudok Részemről a diszkréció és ápoltság adott!
Sziasztok !
Jön ma valaki Mórahalomra szaunázni?
Jön ma valaki Mórahalomra szaunázni?
Sziasztok. Szerda 22 vagy 26. Vasárnap Szarvason fogadnék igényes wellness jakkuzis környezetben házaspárokat egy kellemes zavartalan szuper kikapcsolódasra. Akár pár órára ill ott alvás is adott. Szomszéd mentes övezet 100% diszkréció. Jó magam 40 es igényes udvarias sármos férfi vagyok jó potenciával látványos intim mérettel. Jakkuziba ismerkedés szórakozás zene iszogatás nasi és izgalmas tartalmas szex. Levélben írj pusz.
Sziasztok! Hölgyet ill Párt meglátogatnék Békés megyében 50 éves független férfi vagyok.
Írtam
(Ez egy válasz Bisexházibarátot üzenetére (tegnap 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:43

Sziasztok!
Szombat estére keresunk 2 bisex pasit ( az sem baj ha összeszokott páros), vagy mindkét részről bisex part
Szombat estére keresunk 2 bisex pasit ( az sem baj ha összeszokott páros), vagy mindkét részről bisex part
Sziasztok!
Sziasztok!
Pasit keresek közös masztira!
Pasit keresek közös masztira!
Sziasztok!
Molett hölgyet vagy olyan párt ahol a hölgy molett . Nyitott vagyok mindenre akár csak nézőnek, masszírozni , orál …..
Kecskemét kk keresek utazni tudok. Köszi
Molett hölgyet vagy olyan párt ahol a hölgy molett . Nyitott vagyok mindenre akár csak nézőnek, masszírozni , orál …..
Kecskemét kk keresek utazni tudok. Köszi
Holnap délelőtt kecskeméten keresek hölgyek vagy párok!
Sziasztok! Cuckold kedvelő párt keresek.
Sziasztok, Kecskeméten keresnék lányt / párt
Szép estét! Hölgy, vagy pár esetleg egy kis bulizáshoz Szegeden? Masszázst, kényeztetést vállalom!
Szeged és környékén néznék szexelő párokat. Masztizok mással, más előtt. 53 éves férfi vagyok..