Akinek lenne érett,kapható anyósa,szívesen barátkoznék vele.
Sziasztok. Párral ismerkednék
Sziasztok! Holnap délelőtt valaki kalandozna?Akár masszázs extrákkal, (én adnám) viszonzatlan dolgok is stb.
Békéscsabai masszőrt keresek
Holnap délelőtt ha szopni akarsz írj ! Bcsaba mellett helyem is van . Max 35 évesig kivéve ha kényszerfranciàt tudsz akkor lehetsz idősebb is kicsit
Sziasztok. Hölgyek párok. Van itt olyan aki tényleg mer is találkozni?:d mert eddig nem nagyon pozitiv az oldal… tobb a homoszexualis delalfoldi topikban m mint a valosagban ahanyan elnek a regioban:d szal van aki mer is talalkoz i hetero alapon??:d
Lehet átaludtam, s elkerülte a figyelmem az éjjeli földrajzi- (Alföld) és megyehatárok módosítása.
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (ma 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:55
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (ma 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
48 éves intelligens kedves pasi átlagos de vastag méretű, Hódmezővásárhely,Szeged jövő héten délelőtt partnert keres
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Várandós kismamát keresek barátnőnek... minden téren... privát keress
Izsák-Solt-Kunszentmiklós. Aktívat keresek, helyem van de menni is tudok .... privát keress. Szófogadó vagyok
Kecskeméten kukkolható hölgy/pár?
60-70 es hölgyet keresek,feleséget,nagyit.
Sziasztok
Ma szabadszállás és környékén taliznák svesen.25 vagyok.Csak hetero
Ma szabadszállás és környékén taliznák svesen.25 vagyok.Csak hetero
Gyulai, Békéscsabai hölgyet vagy párt keresek!
Rengeteg előnedvvel, vagy spermával rendelkező férfit szopnék. 53 éves férfi vagyok
Sziasztok. Kecsckemet ma közös program?
Sziasztok!
Békéscsabai 50-es Nőt keresek, akit orálisan kényeztethetnék.
Néhány adat, fotó az adatlapomon, független, hellyel rendelkező pasi vagyok.
Békéscsabai 50-es Nőt keresek, akit orálisan kényeztethetnék.
Néhány adat, fotó az adatlapomon, független, hellyel rendelkező pasi vagyok.
Kecskemét környéki biszex párt keresek diszkrét szexre

vazelinator

aszpar