Tegnap délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Sziasztok!
Pasit keresünk harmadiknak hölgy kényeztetésére.
Kedd estére.
Pasit keresünk harmadiknak hölgy kényeztetésére.
Kedd estére.
Békésen, ma este ismerkednék passziv vagyok. Hasznalj
Sziasztok! Holnap, 07.21 hétfőn, Fülöpjakab.. várok mindenkit szeretettel, aki rá ér , kedve van...vagy csak kíváncsi .. kertes családi ház, parkosított udvarral, kerti tóval, állított medence, igényes és kényelmes belső a házban.. biszex,hetero, meleg.. egyetlen közös cél érdekében.. maximális eufórikus élvezet
Sziasztok!
Ma Szegeden szívesen találkoznék egy lánnyal
Ma Szegeden szívesen találkoznék egy lánnyal
Sziasztok!
Holnap (hétfő) napközbenre keresünk programot, párt!
Mi 55/59-es, hetero pár vagyunk!
Utazni tudunk. Heves, Jászság, Hajdú, Borsod, Bács-Kiskun és Pest megye érhető el részünkre!
Üdv
Marcsi és Gabi
Holnap (hétfő) napközbenre keresünk programot, párt!
Mi 55/59-es, hetero pár vagyunk!
Utazni tudunk. Heves, Jászság, Hajdú, Borsod, Bács-Kiskun és Pest megye érhető el részünkre!
Üdv
Marcsi és Gabi
Sziasztok ! Lesz innen páros a jövőhéten a szikinudin ? 22-30 között nyaralunk ott.
Igazad van, sokan nem értik, érzik mekkora segítség lehet egy alapos adatlap. Ott szűrni lehet megye, város, több városra. Valóságban ( tapasztalat), néha csak pár száz méter a lehetőség.
(Ez egy válasz mfm.dream üzenetére (tegnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre való az adatlap....
(Ez egy válasz K Greg2324 üzenetére (tegnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nő vagy én jelentkezem
(Ez egy válasz alibi456 üzenetére (tegnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral vagy szóló nővel találkoznék, kedvelem az idősebb korosztályt, párszor volt is már szerencsém az oldalonv lévőkkel. Tapasztalat van, hely nincs. 80kmes körzetben tudok utazni.
Gyula környékén keresek elhanyagolt hölgyet vagy izgalnas párt!
Ma este valaki Szegeden?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szabadban, autóban.
Ma bisex alapon kalandoznèk kint a szab deadban, autóban.Szolnok Kmèt. közt.
Nagyon szeretek szopni,stb. Békés megye,Békéscsaba környékén. Tudok utazni.
Békés. Ma este ismerkednék Békésen , privát keress
Jövőhèten Mórahalmon taliznèk hölggyel, vagy kukkolnèk párt.
Sziasztok kellemes vasárnapot kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Huncutkodni 32 éves egyedüláló srác vagyok nincs káros szenvedélyem! Ha érdekes vagyok nyugodtan írjatok kortol alaktol független !