Szegedi 60-as nem független pasi vagyok aki keresi hölgy társaságát minden finomságra, írj ha hasonlókra gondolsz a személyem valós adatlapom szintén
Gyula környékén keresek érzéki nőt párt!

Sziasztok, 40 es házaspár párt, hölgyet keres hódmezővásárhelyen és környékén.
Érdekel. Írtam!
(Ez egy válasz MILF69 üzenetére (ma 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:04

Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Sziasztok!
Kiskunfélegyházi párhoz csatlakoznék a mai este folyamán!
Kiskunfélegyházi párhoz csatlakoznék a mai este folyamán!
Kecskeméttől Szegedig hölgyet keresek minden jóra
Akár még kukkolásban is benne lennék

Akár még kukkolásban is benne lennék

Mezőberény és környékén cumiznék
Mezőberény és környékén cumiznék. Akár autóban is.
Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
A héten szinte minden esténk ejszakank szabad helyünk van szivesen fogadnánk, párt párcserére ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
várom akkor a jelzésed
(Ez egy válasz iLeszoplak üzenetére (ma 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaba és környéke?
Július 28-31 között délelőttönként Félegyházán keresek partnert, partnereket. Jelentkezzetek, ha szeretnétek velem valamit.
Sziasztok, hétfő, kedd vagy szerdán késő délutánra, estére keresnénk, 25-35 év közötti hölgyet vagy párt békés megyében, közös időtöltésre. Utazni és fogadni is tudunk. 30L 28F
Sziasztok Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz a mai nap folyamán kor alkat nem számit!!

Sziasztok! Holnap Kiskunfélegyháza?

Ma délután szopatna valaki Szegeden?
Sziasztok! Én találkoznék veletek írtam privátban.
(Ez egy válasz ZsB00 üzenetére (tegnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:49

Sziasztok, ma vagy holnap este Makón ismerkednénk pasival. Kérlek írj privát üzenetet

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok, ma vagy holnap este Makón ismerkednénk pasival. Kérlek írj privát üzenetet