Hzt
Ma cumi. Ha tele vagy
Sziasztok holnap napközben szívesen találkoznèk hölgyel vagy párral Szegeden vagy környèkèn. Èn ápolt potens 40 és pasi vagyok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szegeden hétközben délutàn szexpartnernek keresem szeximádó partnerem partnereink. Minden jóban benne vagyok ami élvezetet ad. Én ápolt, potens, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok. Privátba írjatok!
Kecskemét és környékén keresek partnert.
Gyula, Békéscsaba környékén ismerkednek érzéki hölggyel párral!
Sziasztok. Békés megyében keresek igényes 40+os urat akit orálisan kényesztethetnék teljesen diszkréten. Privátban beszéljük.
Sziasztok!
Most péntek estére (09.19.) keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Most péntek estére (09.19.) keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Sziasztok! Párral vagy Hölggyel ismerkednék hosszabbtávú sexkapcsolatra, 50 éves független Potens férfi vagyok, üzenetet privátban várom.
Ma delutan van helyem,valakinek van kedve talalkozni?
Békéscsaba vagy Szentes és környéke keresek alkalmi partnert
bi vagyok
bi vagyok
Sziasztok. Késő esti órákban Kecskeméten?
Sziasztok ma/ akár most is valaki pár vagy hölgy van kedve találkozni Gyulán ?
Kedden délelőtt Kecskemét pár fiúkat keresünk
Hali Szegeden ma vagy környékén utazni tudok.
Sziasztok. Kecskeméten ma este Szélmalom környékén kukkolható leszek. Párt várnák autós kukkolásra.
sziasztok szegeden ma valaki ?