Kecskeméti valós házaspárként keresünk hasonló PÁROKAT Kecskemét-Budapest vonalon párcserés szex reményében.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Sziasztok! Kecskemét és vonzáskörzetében vajon létezik olyan pár, akiknél esélye van, hogy csatlakozzanak vagypedig én hozzájuk egy, de fő cél rendszeres kellemes időtöltésre. Nincs kizárva a mindenki mindenki örömére is, de semmi se kötelező.
Sziasztok
Olyan párt ( ff-nő) keresek akik szeretkezését nézhetem de ha igény és szimpátia kölcsönös be is segítek . Köszi, szép napot.
Olyan párt ( ff-nő) keresek akik szeretkezését nézhetem de ha igény és szimpátia kölcsönös be is segítek . Köszi, szép napot.
Üdv. Vasárnapra keresek párt enyhe bi is lehet
Kedves werwer!
Tudjuk jól: vakok közt félszemű a király, de ha már a helyesírásba kötsz bele, akkor nem kellene hibátlanul írnod?
Neked egyetlen sorban sikerült kettő hibát is ejtened: egyrészt teljesen indokolatlanul használtad a vesszőt, másrészt a "nemigen" szót ebben a szerkezetben egybe kell írni.
Tudjuk jól: vakok közt félszemű a király, de ha már a helyesírásba kötsz bele, akkor nem kellene hibátlanul írnod?
Neked egyetlen sorban sikerült kettő hibát is ejtened: egyrészt teljesen indokolatlanul használtad a vesszőt, másrészt a "nemigen" szót ebben a szerkezetben egybe kell írni.
Szia kiskunhalas és környékéről keresek tartos szexet
Ilyen helyesírás mellé, nem igen adnám a nőmet oda neked!
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (tegnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:17

vannak e erre fele olyan paik akit izgatná ha elotte használák dugjak a feleseget?
hely kellene utazni tunek
Kecskeméten valaki esetleg?
vannak e erre fele olyan paik akit izgatná ha elotte használák dugjak a feleseget?
Sziasztok!
Ma este esetleg , hölgyek / párok egy izgalmas kaland ? Szeged + 50 km
Ma este esetleg , hölgyek / párok egy izgalmas kaland ? Szeged + 50 km
Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Mi éltünk a lehetőséggel, köszönjük!
(Ez egy válasz Gépészszex üzenetére (2025. 05. 06. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 06. kedd 17:10

Sziasztok! Május hónapban még akad pár szabad időpont klíma tisztításra párok, vagy hölgy részére.
Békéscsabán ismerkednék hozzám hasonló pasival!
Kecskemét környéki biszex párt keresek
Ma kora ebéd után Cegléden szopnék de dugható is vagyok
Sziasztok!
Állandó haveromat keresem, kölcsönös faszverésre. Írj, remélem egymást keressük
Állandó haveromat keresem, kölcsönös faszverésre. Írj, remélem egymást keressük

Sziasztok! Este lesz valaki a borfesztivalon kis kalandra esetleg?
Bbw feleségem elcsábítására keresek megbízható,energiát belefektető partnert.Részletek privátban.
Sziasztok! Kedves párral megismerkednék szívesen mindenkinek legyen jó alapon illetve hölgyek, nem szégyen ám nektek sem kezdeményezni és írni ! Kecskeméten kisebb vonzáskörzetében, illetve helyet tudok biztosítani.. Viberen mindent megbeszélhetünk. 30/568-18-62