Sziasztok. Sarkad környékén keresek hölgyet vagy Párt alkalmi kapcsolatra 50 éves független hetero férfiként.
Uraim egy kihívást ajánlok,a nejemet kellene meg hóditani Pénteken este egy discóban.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Szombat este pàrral kalandoznék Kecskemét környékén.
Pénteken este Szegeden leszünk esetleg pár?
Sziasztok.
Lányok /hölgyek vannak itt ebben a régióban? 2
Lányok /hölgyek vannak itt ebben a régióban? 2
Sziasztok. Hétvégén házaspárokat fogadnék Szarvason szép wellness jakkuzis környezetben.
Ápolt igényes udvarias sármos férfi vagyok, italozás beszélgetés nasi és izgalmas cuckold vagy 3 masra kikapcsolódni. Saját wellness nyaralóm diszkrét és nagyon kellemes környezetben. Itt alvás adott akar +1 napot maradhatsz pároddal romantikázni természetesen a vendegházat ajándékként adom át utána. Levélben írj
Ápolt igényes udvarias sármos férfi vagyok, italozás beszélgetés nasi és izgalmas cuckold vagy 3 masra kikapcsolódni. Saját wellness nyaralóm diszkrét és nagyon kellemes környezetben. Itt alvás adott akar +1 napot maradhatsz pároddal romantikázni természetesen a vendegházat ajándékként adom át utána. Levélben írj
Sziasztok! Holnap délelőtt igényes pár ha szeretné akkor szívesen kinyalnám a hölgytagot miután a párja jól teli élvezte. Tudok utazni, írjatok és megyek. Minden izgalmas játékban benne lennék kölcsönös szimpátia esetén.
Csütörtök-pénteken (30-31én) keresek napközben masszázsra partnert.Lehet kölcsönös vagy egyoldalúan. Írd meg mi az elképzelésedet és megbeszéljük.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobalnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Szeged és környékén masztiznék, szexelő párokat néznék. 53 éves férfi vagyok.
Nagyfaszú partnerem keresem,szopok,stb. Nincs helyem. Tudok utazni. Békés megye.
Csütörtök dèlelöttre keresek hölgyet,aki megmaszirozna.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Ma estére keresünk .
60-70+ éves pár házibarátja,segítő,lennék.
Solt-kiskőrös-Izsák- Kunszentmiklós - Kecskemét.... aktívat keresek...Bukage is érdekel... privát írj.
Passzív férfiként Baja környékéről keresek olyan, lehetőleg nagy intim méretű, ápolt, szopatni, dugni szerető és tudó, egészséges, diszkrét férfit, aki keményen foglalkozna velem, akár anyagiakért is! Ha kasztrált érdekelne akkor is jelentkezhetsz! Helyem van, telefonon tudunk egyeztetni, időben rugalmas vagyok.

vazelinator

Boyka555