Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Szeged -Baja, 55 ut..
Hölgyeim!
Vasárnap lemegyek Siófokra a Dodge challenger verdámmal pár napra az ottani lakásomba, ha szeretnél egy kis nívós kirándulást és szórakozást normális keretek között, akkor írj.
Cigány kurvák kíméljenek.
Csak privit várok..
Vasárnap lemegyek Siófokra a Dodge challenger verdámmal pár napra az ottani lakásomba, ha szeretnél egy kis nívós kirándulást és szórakozást normális keretek között, akkor írj.
Cigány kurvák kíméljenek.
Csak privit várok..
Holnap a Majomba lesz buli
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (ma 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:23
Sziasztok! Ma valahol lesz buli a környéken? Fiatal pár csatlakozna , főleg párhoz, vagy több pasihoz! Jelenleg csak utazni tudunk! Szeged környéke
Holnap a Majomba lesz buli
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (ma 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:23
Sziasztok! Ma valahol lesz buli a környéken? Fiatal pár csatlakozna , főleg párhoz, vagy több pasihoz! Jelenleg csak utazni tudunk! Szeged környéke
Hello, párok, valami játék...? Baja-szeged..., ma
Szeged és környéke? Fiatalabb jófarkú pasit szopnék. Szexelő párt néznék. 53 éves férfi vagyok.
Kecskeméten keresek olyan kíváncsi hetero pasit, akit leszophatok titokban.
Sziasztok!
Jövő hét hétfőtől sexpartnereim keresném tartalmas sexre!
Békéscsabán!Helyem van!
Jövő hét hétfőtől sexpartnereim keresném tartalmas sexre!
Békéscsabán!Helyem van!
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Közös, kölcsönös hokizáshoz, lightos dolgokhoz keresek diszkrét partnert Szegeden
Hölgyeim! Ma valaki sexkaland Békés megyében?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szep napot kiprobalnek par izgalmas dolgot erre nyitott párral ismerkednek! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok valaki szegeden szex ?
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok. Békés megyében Hölgyet keresek tartalmas találkozókra, lehetsz nemfüggetlen is, üzenetet privátban írj.
Sziasztok délután csatlakoznék párhoz.irjatok.
Szopnék, kényeztetnék Békés megyei pasit. Nincs helyem, tudok utazni.

vazelinator

D_Sandero