Sziasztok kkhalas és környékéről ismerkednék nővel paral
Kecskemét-Budapest vonalon ismerkednénk Párokkal akik komolyan is gondolják......
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Üdv! Nem lenne egy masszőr békés megyében?
Sziasztok,formás barátnőm keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Szerda Kecskeméti fürdő be megy valaki
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes szexre
Sziasztok!
Állandó haveromat keresem, kölcsönös faszverésre. Írj, remélem egymást keressük
Állandó haveromat keresem, kölcsönös faszverésre. Írj, remélem egymást keressük

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szegedi szóló pasiként keresek társaságot.
Gyertek ki
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Váo van ilyen is a szegedi ligetben? Hogy nem tudunk rola?
(Ez egy válasz Norbairt üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 12. hétfő 16:54

Sziasztok Hölgyek, párok. Ma este sötétedés után szegeden ligetben megint fotózni fogok. És ha akartok valami extrát gyertek oda:d Ha akartok jönni, kérjetek egy portré képet, akkor tudom innen vagytok:d(narancs sárga nyakpánt) fél 8 tól ott vagyok

Sziasztok! Kecskeméten ma esetleg valaki aki ráér?
Sziasztok Hölgyek, párok. Ma este sötétedés után szegeden ligetben megint fotózni fogok. És ha akartok valami extrát gyertek oda:d Ha akartok jönni, kérjetek egy portré képet, akkor tudom innen vagytok:d(narancs sárga nyakpánt) fél 8 tól ott vagyok

Csaló vagy...remélem senki nem hisz neked...
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2025. 05. 10. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 10. szombat 09:22

Egy szép hokizást megnéznék holnap délelőtt hmvhelyen, ha szeretnéd akkor közben masszírozhatom a zacsidat, hogy nagyobbat spriccelj.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Kecskemét környéki biszex párt keresek mindenki örömére
Sziasztok
Innen a környékről párokkal ismerkednénk...
Innen a környékről párokkal ismerkednénk...
A környékről ismerkednék Bi párral…
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Szegedi valós hazaspár kizárólag innen a környékről keres párokat..