Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem aki nem csak írogatni mer.
Diszkrét ids hölgyet keresek Békéscsaban.
Sziasztok!
Ma kinek lenne kedve meztelenkedi Szegeden??
Ma kinek lenne kedve meztelenkedi Szegeden??
Ma estére fogadnék párokat Szarvason szép igényes wellness jakkuzis környezetben. Nasival finom italokkal szomszéd mentes övezet. Saját vendégházam.. patyolat tiszta szobák Szauna Jakkuzi hangulatos teraszon kellemes beszelgetes zene lazulás. Levélben írj ha jönnétek. Üdv egy igényes udvarias 40 es férfi.
Baján keresek olyan hozzám hasonló férfit, akivel tudok beszélni biszexualitásról, esetleg később pár dolgot kipróbálnánk. Hosszútávú ismeretséget, sőt akár barátságot keresek pl egy közös hobbi mentén, és a meredekebb dolgok persze köztünk maradnának, maximális diszkréció mellett. Nekem ez egy kaland lenne, olyat keresek akit szintén az ilyen "apró" kalandok kielégítenek. Én 45 vagyok és családos, hasonlót keresek. E-mail: nanemondd@protonmail.com
Hódmezővásárhely, Szeged középkorú vagy idősebb párt keresek akár mind a 2 fél kényeztetni punciba élvezés is oké
Sziasztok! Rendszeres orális kényeztetésre keresek fiatal fiút ! Csak szopatni szeretnék,dugni nem . Idősebbek kíméljenek ! Maximum 25 év !
Köszi a megerősítést...
(Ez egy válasz Bonfini üzenetére (tegnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lányokkal, hölgyekkel ismerkednénk.
Sziasztok! Mai napon keresek hölgyet ill párt iszogatós, kalandokban gazdag találkozáshoz Sarkad és környékén.
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Solt-Izsák-Kunszentmiklós aktív pasit vagy párt keresek.... helyem van de tudok menni is.... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó. Privát keres
De te tényleg KAMUS vagy jól írja......
(Ez egy válasz william50 üzenetére (tegnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:06
Nem szokásom itt senkihez szólni, de már kezdem unni, hogy bárhová írok itt, te mindig kamut firkálsz rólam, de van itt jó pár ember aki ennek az ellenkezőjét tudja..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg..
Sziasztok! Dél-alföldi normál vagy vékonyabb testalkatú lánnyal ismerkedne diszkrét, jóképű, masszírozni is tudó potens pasi. Privátot kérnék.
Ma hölgy vagy pár aki huncutkodna hetero vagy bi semmi sem kötelező
Ki jön a 3M ba ma este ?
Szia kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Ma egy kis kaland ? Lanyok , parok ….
Kecskeméten valaki egy kis kaland?
Solt-Izsák-Kunszentmiklós aktív pasit vagy párt keresek.... helyem van de tudok menni is.... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó. Privát keres

vazelinator

fapapucsok