sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte vagy vele közösen kényeztetnék a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Válaszra sem méltatták az embert!!! Kamu profil! Nem ajánlom senkinek!!!
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (ma 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estére Békés megyében, 25- 35 év körüli hölgyet vagy párt keresnénk, utazni tudunk, de helyünk is van. Amennyiben érdekel keressetek privát üzenetben ☺️
Ma Kecskemét pár vagyunk fiúkat keresünk
Sziasztok, párokhoz csatlakoznék harmadiknak, kukkolnék, puncit nyalnék stb. Akár biszex alapon
Sziasztok! Ma a Szikin ismerkednénk!
Valaki ma 3 majom?
Üdv
Ma pár Kecskeméten?
Ma pár Kecskeméten?
Ma megy valaki Algyőre?
Hello ma fiúkat keresünk hetero
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Párt vagy pasit keresünk Aug 1 estére. Leginkább hosszú távon szeretnénk talalni partnert. Irj rank miutan elolvastad a bemutatkozásunk.
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Sziasztok kecskeméten szivesen kényeztetnék hölgyet ,utazmi tudok nem zavar ha sokal idösebb vagy.ha érdekel irj 24 vagyok
Sziasztok!
Sportos, többest megélt férfiként csinos, közvetlen Pàrt keresek önfeledt nyári forró szombat esti hàrmasra..
Sportos, többest megélt férfiként csinos, közvetlen Pàrt keresek önfeledt nyári forró szombat esti hàrmasra..

Mellmániásként keresek hölgyet.. Sex nélkül...
Kecskemét pár fiúkat keresünk
Sziasztok kellemes Délutánt kivánok mindenkinek! Baja Környékén keresek hölgyet vagy párt akikhez lehetne csatlakozni akár ma vagy a hétvégén valamikor

Szegedi 60-as nem független pasi vagyok aki keresi hölgy társaságát minden finomságra, írj ha hasonlókra gondolsz a személyem valós adatlapom szintén
akkor ma eljönnél?
(Ez egy válasz alibi456 üzenetére (tegnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:09

Békésmegyei pár,pasi. Bi kalandot keresek. Szopok,nyalok,kúrhattok. Hely kell. Tudok utazni.