Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Sziaszrok hölgy pár békés megye most napközben ?
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Szentes,és környéke,autós tali?
Mai és a holnapi ( 30-31) napközben Kkfházán tartózkodok esetleg lenne valaki aki találkozna és kikapcsolodást keres? Írj bátran megbeszéljük.
Kecskemét. Most reggel szopnak, szopatnák.
Sziasztok. Mi újság?
Most szopatnék
Békéscsaba mellett van helyem.
Békéscsaba mellett van helyem.
Jófarkú 50 alattit szopnék Szeged és környékén.53 éves férfi vagyok. Párokat is néznék szex közben.
Szeged?
Sziasztok. Sarkad környékén keresek hölgyet vagy Párt alkalmi kapcsolatra 50 éves független hetero férfiként.
Uraim egy kihívást ajánlok,a nejemet kellene meg hóditani Pénteken este egy discóban.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Szombat este pàrral kalandoznék Kecskemét környékén.
Pénteken este Szegeden leszünk esetleg pár?
Sziasztok.
Lányok /hölgyek vannak itt ebben a régióban? 2
Lányok /hölgyek vannak itt ebben a régióban? 2
Sziasztok. Hétvégén házaspárokat fogadnék Szarvason szép wellness jakkuzis környezetben.
Ápolt igényes udvarias sármos férfi vagyok, italozás beszélgetés nasi és izgalmas cuckold vagy 3 masra kikapcsolódni. Saját wellness nyaralóm diszkrét és nagyon kellemes környezetben. Itt alvás adott akar +1 napot maradhatsz pároddal romantikázni természetesen a vendegházat ajándékként adom át utána. Levélben írj
Ápolt igényes udvarias sármos férfi vagyok, italozás beszélgetés nasi és izgalmas cuckold vagy 3 masra kikapcsolódni. Saját wellness nyaralóm diszkrét és nagyon kellemes környezetben. Itt alvás adott akar +1 napot maradhatsz pároddal romantikázni természetesen a vendegházat ajándékként adom át utána. Levélben írj
Sziasztok! Holnap délelőtt igényes pár ha szeretné akkor szívesen kinyalnám a hölgytagot miután a párja jól teli élvezte. Tudok utazni, írjatok és megyek. Minden izgalmas játékban benne lennék kölcsönös szimpátia esetén.
Csütörtök-pénteken (30-31én) keresek napközben masszázsra partnert.Lehet kölcsönös vagy egyoldalúan. Írd meg mi az elképzelésedet és megbeszéljük.

vazelinator

gumis
Lolly Blond