Sziasztok
Holgyet vagy part szivesen meghivnek egy Tiszai hajokazasra egy kis napozassal valami szep helyen
Holgyet vagy part szivesen meghivnek egy Tiszai hajokazasra egy kis napozassal valami szep helyen

Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresünk szombat esti majomkodáshoz partnerpárt, és/vagy csütörtöktől vasárnapig Makó környéki párt közös Hagymatikumozáshoz! Mi sexcentrikus, mindkét részről full HETERO pár vagyunk
Adatlapunk szerint keresünk szombat esti majomkodáshoz partnerpárt, és/vagy csütörtöktől vasárnapig Makó környéki párt közös Hagymatikumozáshoz! Mi sexcentrikus, mindkét részről full HETERO pár vagyunk
Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot, Szegeden szerda, csütörtök folyamán. Hely ok!
Sziasztok
Párral ismerkednénk innen a megyéből.
Párral ismerkednénk innen a megyéből.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok lenne kedve valakinek ma ismerkedni személyesen találkozni?? Ha lehet csak telefon számmal
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék.Fogadni és utazni is tudok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék.Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok.
Ápolt feleséget szopatnék autóban vagy mellett, akár a férje jelenlétében is.
Méhecske83 kamus. Elhivatott az álltala leírt címre és időpontra. Én vidékről elmentem ő még sehol. Amit írtam neki nem olvasta el csak most. Persze válasz most se jött... Más ne szívja így meg azért írtam le ide.
Sziasztok.
Sziasztok!
Intelligens hölgy partnert keresek kortól és alkattól függetlenül, akit egy oda adó amatőr masszázzsal kényeztethetnék és természetesen azt kovetően lassan, érzelmsen kielégiteném, ahogyan Ő szeretné. Én másodlagos lennék a történetben, elsősorban adni szeretnék. Privát levelet várok. Legyen szép napotok
Intelligens hölgy partnert keresek kortól és alkattól függetlenül, akit egy oda adó amatőr masszázzsal kényeztethetnék és természetesen azt kovetően lassan, érzelmsen kielégiteném, ahogyan Ő szeretné. Én másodlagos lennék a történetben, elsősorban adni szeretnék. Privát levelet várok. Legyen szép napotok
Fiatal passzív fiú szegeden??
Sziasztok
Tiszakecske kornyeken tud valaki nudista helyet?
Ha valaki innen ismerkedne varom az uzenetet
Tiszakecske kornyeken tud valaki nudista helyet?
Ha valaki innen ismerkedne varom az uzenetet

Kecskemét környéki biszex párt keresek kalandra
Sziasztok! Kecskeméten van valaki mostanában? Párok ? Hölgyek? Programok?
Július 20-tól gyulán leszünk.
Ismerkednék párral, pasival.
Privátban kérjük az ismerkedést.
Ismerkednék párral, pasival.
Privátban kérjük az ismerkedést.
Sziasztok.
Bács- Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Biszex is lehet. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Közös nudizás is érdekelne. Utazni tudok.
Bács- Csongrád megyéből keresek párt 3mas szexre. Biszex is lehet. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Közös nudizás is érdekelne. Utazni tudok.
Masszőr?
60-feletti hölgynek párnak segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Érett feleséget,nagyit keresek,aki szereti ha beleélveznek.