Ma délelőtti órákban Kalocsa Baja Szekszárd felkeltette igényes mérete s orális partnert keresek.
Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék.
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék.
Ha van Hölgy vagy pár aki keres beszálló férfit, maximális diszkréció mellett, akkor szerdán nap közben a kecskeméti naturista szaunàban tudunk ismerkedni.
Cumiznék.....Békéscsaba környékén
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék. Valaki
Kecskeméten van valós megbízható pár aki keres pasit harmadiknak? Eddig több "párral" is leveleztem hosszabban, majd a találkozó előtt kis idővel vagy közbejött hirtelen valami, vagy elérhetetlenek lettek. Kiváncsi lennék mások tapasztalataira. Érdemes egyáltalán próbálkozni, vagy veszett fejsze nyele.....?
Sziasztok! Pár keres párt, kellemes időtöltésre, wellness program, vagy akár csak egy borozgató este, vagy több. Szimpátia kérdése minden.
(41/46 pár Békéscsaba közeléből)
(41/46 pár Békéscsaba közeléből)
Gyulán ismerkedünk,kalandozunk,adatlapot olvass,privátban jelentkezz...

Békésmegyében keresek kalandot. Bi passzív vagyok. Utazni tudok.
Hètfön dèlelött Makó,Vásárhely környèkèn ismerkednèk.
Az ilyen mond kamu énis írtam nekik...
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (tegnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szasztok mára estére vagy előre megbeszélt időpontba Szarvason fogadnék házaspárokat 3mas vagy többes izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával házaspárokat. Akár ismerős párokkal is johettek többen us egy szuper kikapcsolódásra természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. . Akár rendszeresen is jöhettek többen is ismerősökkel és jól érezhetjük magunkat igényes környezetben. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás gyönyörű kert nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok. Levébe írjatok.
Sziasztok! Fiatalt keresek aki kielégítene orálisan...cserében kérhet valamit!
Már írtam pár levetet....
(Ez egy válasz Alkalmivalami üzenetére (2025. 09. 13. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 13. szombat 16:11

Sziasztok vésztő közeléből lányt,és vagy pasit keresünk arcképet és intim képet kérünk ennek tudatában írj telefonszámod legyen!
Pár masszőrt keres, Békés megye! Privi!
Bajáról megyek Szegedre valaki az megszopathatna ha útba esik
kecskeméten ma délelőtt szopnék
70-80+ os,tabumentes,szexkedvelő hölgyet keresek.
Bisex pasi ..nagyobb mérettel ?
Békéscsabán most keresek kalandot. Rám írsz?