Nekem sem válaszoltak! 2 alkalommal írtam rájuk! Egyszer magamban, a második alkalommal pedig, amikor Szegedre mentünk a szervezett gang-bang bulira. Ez akkor volt, amikor veletek is találkoztunk és előtte is ugyanezzel a dumával szórta tele a fórumokat! Gyakorlatilag pontosan azt kereste, amit szerveztünk! Plusz rajtam kívül akkor még 2 ismerősöm is írt nekik, akiknek hasonlóan nem jeleztek vissza semmit! Ja, pedig autóval összeszedték volna őket Kecskeméten és vissza is megoldották volna. Ezek után........
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (tegnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:59

Az nem jutott eszedbe, hogy csak heterot keresnek??? Te pedig bisex vagy..... Hoppá lehet ezért nincs válasz..
Szegeden valaki ma este?
Szivesen szopnék egy jót
Szivesen szopnék egy jót
Sziasztok!
Estére csatlakoznék szoló hölgyhöz vagy párhoz...Bácskiskun-Megyében, utazni is tudok!
Estére csatlakoznék szoló hölgyhöz vagy párhoz...Bácskiskun-Megyében, utazni is tudok!
Holnap délelőttre lányt-párt keresek. Hely van. Üzenetet privátban!
Szeretnék ma pasit kényeztetni,szopni,többször. Dughatsz kedvedre. Békés megye. Nincs helyem,tudok utazni. 100km nem gond.
Üdv Mindenkinek!
Ma szombat estére keresnék lányt,nőt,elhanyagolt anyukát vagy esetleg párt akik szívesen vennék egy 40-es vékony testalkatú pasi társaságát!Akár a szabadban akár búvóhelyen Kecskemét közelében!Utazni tudok,fogadni nem!Ha felkeltettem az érdeklődést keress privátban!Ott számot cserélünk és lebeszélhetjük a továbbiakat!
Ma szombat estére keresnék lányt,nőt,elhanyagolt anyukát vagy esetleg párt akik szívesen vennék egy 40-es vékony testalkatú pasi társaságát!Akár a szabadban akár búvóhelyen Kecskemét közelében!Utazni tudok,fogadni nem!Ha felkeltettem az érdeklődést keress privátban!Ott számot cserélünk és lebeszélhetjük a továbbiakat!
Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Sziasztok szegeden és környékén keresünk párommal párokat vagy hölgyet akár a szabadban minden jóra
Férfiakat nem !! 35F 30L

Férfiakat nem !! 35F 30L
Szeretnék ma pasit kényeztetni,szopni,többször. Dughatsz kedvedre. Békés megye. Nincs helyem,tudok utazni. 100km nem gond.
Az nem jutott eszedbe, hogy csak heterot keresnek??? Te pedig bisex vagy..... Hoppá lehet ezért nincs válasz..
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte vagy vele közösen kényeztetnék a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Válaszra sem méltatták az embert!!! Kamu profil! Nem ajánlom senkinek!!!
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (tegnap 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma estére Békés megyében, 25- 35 év körüli hölgyet vagy párt keresnénk, utazni tudunk, de helyünk is van. Amennyiben érdekel keressetek privát üzenetben ☺️
Ma Kecskemét pár vagyunk fiúkat keresünk
Sziasztok, párokhoz csatlakoznék harmadiknak, kukkolnék, puncit nyalnék stb. Akár biszex alapon
Sziasztok! Ma a Szikin ismerkednénk!
Valaki ma 3 majom?
Üdv
Ma pár Kecskeméten?
Ma pár Kecskeméten?
Ma megy valaki Algyőre?
Hello ma fiúkat keresünk hetero