Sziasztok! Holnap délelőtt igényes pár ha szeretné akkor szívesen kinyalnám a hölgytagot miután a párja jól teli élvezte. Tudok utazni, írjatok és megyek. Minden izgalmas játékban benne lennék kölcsönös szimpátia esetén.
Csütörtök-pénteken (30-31én) keresek napközben masszázsra partnert.Lehet kölcsönös vagy egyoldalúan. Írd meg mi az elképzelésedet és megbeszéljük.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobalnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Szeged és környékén masztiznék, szexelő párokat néznék. 53 éves férfi vagyok.
Nagyfaszú partnerem keresem,szopok,stb. Nincs helyem. Tudok utazni. Békés megye.
Csütörtök dèlelöttre keresek hölgyet,aki megmaszirozna.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Ma estére keresünk .
60-70+ éves pár házibarátja,segítő,lennék.
Solt-kiskőrös-Izsák- Kunszentmiklós - Kecskemét.... aktívat keresek...Bukage is érdekel... privát írj.
Passzív férfiként Baja környékéről keresek olyan, lehetőleg nagy intim méretű, ápolt, szopatni, dugni szerető és tudó, egészséges, diszkrét férfit, aki keményen foglalkozna velem, akár anyagiakért is! Ha kasztrált érdekelne akkor is jelentkezhetsz! Helyem van, telefonon tudunk egyeztetni, időben rugalmas vagyok.
Hali engem érdekelne ha meg aktuális
(Ez egy válasz Bennhur82 üzenetére (tegnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bennhur82 üzenetére (tegnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kiskunhalas a sos tónál egy kaland?valaki?
Kecskemét környéki biszex párt keresek diszkéten
Sziasztok! Békés megyében ki van jelen?
Sziasztok Párok,Hölgyek. Valaki Liget vagy egyéb területen találkozni holnap DU egy kis ismerkedésre? Fotós vagyok, Narancssárga nyakpéntos sony gép lesz nálam. Bármi meg lehet. Hogy tudjam innen vagy, Szólits le egy Portré képre
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

vazelinator

Dako.20
Stacy Stone