Sziasztok! Találkozni merő Hölggyel ill Párral ismerkednék Békés megyében,ígérgetők, hazudozók kerüljenek, üzenetet privátban várom.
Sziasztok! Valós embereket keresnék Kecskeméten, szívesen beszélgetnék a tapasztalatokról, véleményekről, és ha nem titok az eddigi élményekről.... Leginkább Párokkal szeretnék, hölgyekkel ha van itt valós szingli hölgy.... De szívesen cserélném eszméimet bárkivel, aki értelmes kommunikációt tud folytatni
Üdvözlettel. : Ati
Üdvözlettel. : Ati
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Van kedved egyutt szilveszterezni?
(Ez egy válasz Kanfasz29 üzenetére (tegnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden most valaki? hely ok!
Izsák-Kunszentmiklós-lKecskemét. Aktív havert keresek...szofogadó passzív sármos pasi vagyok. Privát keress
Békéscsaba környékén keresek párt vagy pasit. Bisex ok. Tudok utazni.
Szeged környéki párral ismerkednék!!
Sziasztok Kecskemét környéke hölgy vagy pár akinek lenne kedve hozzám ? Irj
Sziasztok gyula környékéről ma estére utazni tudó pasit keresünk...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hölgyet keresek akit kedvemre izgathatok és jó sokáig nem hagynám elmenni
Sziasztok...a szilveszter már foglalt...de ha van más idöpont..
(Ez egy válasz Kíváncsi pár üzenetére (tegnap 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:16
(Ez egy válasz Kíváncsi pár üzenetére (tegnap 04:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Két-három potens pasit keresünk szilveszterre, a feleségemet kellene jól megdugni. Békéscsaba.
Két-három potens pasit keresünk szilveszterre, a feleségemet kellene jól megdugni. Békéscsaba.
Izsák-Kunszentmiklós-Kecskemét. Barátnőt keresek nem csak sexre. Sármos magyar nemfüggetlen társasmagányban élő férfi vagyok akit keresek 30-50 éves nő.70kg felett. Függetlenség nem lényegi dolog, hisz én sem vagyok szingli. (Cuckold imádó vagyok) keress privát. Tartós kapcsolati keresés előnyben. Fotóm viberen tudom kűldeni.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Írj ha van kedved
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 18:47
Sziasztok! Most érek billiárd, csocsó iszogatás estre .. egy eldugott kis kocsma Kecskemét szívében... Érdekel valakit?
Sziasztok! Január 2-4 között Gyulán leszünk! Szivesen találkoznánk egy szimpatikus pàrral vagy lánnyal! Mi 36/40 évesek vagyunk!!! Üdv Heni és Gábor
Kellemes ünnepeket kívánok kalandos estét
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 18:47
Sziasztok! Most érek billiárd, csocsó iszogatás estre .. egy eldugott kis kocsma Kecskemét szívében... Érdekel valakit?

vazelinator

g.77.
Maggie