Solt-Izsák-Kunszentmiklós aktív pasit vagy párt keresek.... helyem van de tudok menni is.... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó. Privát keres
De te tényleg KAMUS vagy jól írja......
(Ez egy válasz william50 üzenetére (ma 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:06
Nem szokásom itt senkihez szólni, de már kezdem unni, hogy bárhová írok itt, te mindig kamut firkálsz rólam, de van itt jó pár ember aki ennek az ellenkezőjét tudja..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg..
Sziasztok! Dél-alföldi normál vagy vékonyabb testalkatú lánnyal ismerkedne diszkrét, jóképű, masszírozni is tudó potens pasi. Privátot kérnék.
Ma hölgy vagy pár aki huncutkodna hetero vagy bi semmi sem kötelező
Ki jön a 3M ba ma este ?
Szia kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Ma egy kis kaland ? Lanyok , parok ….
Kecskeméten valaki egy kis kaland?
Solt-Izsák-Kunszentmiklós aktív pasit vagy párt keresek.... helyem van de tudok menni is.... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó. Privát keres
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Szeged és környéke szabadban, vagy autós maszti? 53 éves férfi vagyok.
Nem szokásom ide kiírni semmit...nyilván okkal írom ki...anyukáddal jatszadozzal őt kenegesd be olajjal...
(Ez egy válasz william50 üzenetére (ma 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:06
Nem szokásom itt senkihez szólni, de már kezdem unni, hogy bárhová írok itt, te mindig kamut firkálsz rólam, de van itt jó pár ember aki ennek az ellenkezőjét tudja..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg.. (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg.. (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamuzik vigyázzatok vele....
(Ez egy válasz william50 üzenetére (ma 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:33
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre egy kemény formás farkat, ha tele a zacsid én szívesen kiürítem, akár rám is élvezhetsz a végén.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Alázatosan és térdepelve szeretek kézimunkázni, ahogy csak szeretnéd.
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre egy kemény formás farkat, ha tele a zacsid én szívesen kiürítem, akár rám is élvezhetsz a végén.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Hölgyet alámrendelnék, akár párral is kipróbálnám
Szeged mellett ma este?Hely van.
Keresem azt az intelligens, elhanyagolt feleséget, hölgyet, asszonyt, aki lassú, szenvedélyes, oda adó együttlétre vágyik. Üdv. Egy elhanyagolt ám de annál szenvedélyesebb férj...
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobalatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!

vazelinator

Catherin