Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés beszélgetés camozás. Mindenre nyitot vagyok.
Sziasztok! Holnap délelőtt tervez valaki menni a Csörge tóhoz vagy az M9 hídhoz?
Sziasztok! Egy 24 éves hetero srác srác keresi partnerét egy kedves Csongrád megyei hölgy személyében.
Péntekig Gyomaendrődön nyaralunk. Keresünk párt vagy potens férfit közös időtöltésre. Női bi előny,férfi heteró. Csak nálunk.Szimpátia fontos.
Baján,délelőtt aktívot meglátogatnék.
Sziasztok! Támadt egy ötletem és kíváncsi vagyok, hogy lennének-e rá jelentkezők. Szeretném megélni exhibicionista énem, sajnos azonban párom nem partner ebben.
Szeretem fotózni, videózni páromat és tervezek több amatőr videót készíteni, ahol keményen baszunk. Imádom kielégíteni őt, és szívesen megmutatnám másoknak is “élőben” a telefonomról egy személyes találkozó keretein belül. Feleségem nem lenne ott a találkozón.
Hogy mi ebben a több mintha GG-n néznénk videókat? A találkozón bemutatnánk egymásnak a hétköznapi arcképes képeinket és utána néznénk a házi amatőr videókat. Így tudnánk kik szerepelnek a videón. Nincs szükség nevekre, a tartalmak megosztására, csak a telefonról megnézett - akár cenzúrázatlan - képek-videók emléke marad. Természetesen a legnagyobb diszkréció mellett.
Röviden: szeretnéd megmutatni párod milyen ügyesen szopik, vagy azt, hogy épp úgy döngeted, mint egy gép? Itt a helyed!
Fontos: nem hoki partnert keresek, hanem olyanokat, akik büszkék a párjukra és szívesen megmutatnák.
Szeretem fotózni, videózni páromat és tervezek több amatőr videót készíteni, ahol keményen baszunk. Imádom kielégíteni őt, és szívesen megmutatnám másoknak is “élőben” a telefonomról egy személyes találkozó keretein belül. Feleségem nem lenne ott a találkozón.
Hogy mi ebben a több mintha GG-n néznénk videókat? A találkozón bemutatnánk egymásnak a hétköznapi arcképes képeinket és utána néznénk a házi amatőr videókat. Így tudnánk kik szerepelnek a videón. Nincs szükség nevekre, a tartalmak megosztására, csak a telefonról megnézett - akár cenzúrázatlan - képek-videók emléke marad. Természetesen a legnagyobb diszkréció mellett.
Röviden: szeretnéd megmutatni párod milyen ügyesen szopik, vagy azt, hogy épp úgy döngeted, mint egy gép? Itt a helyed!
Fontos: nem hoki partnert keresek, hanem olyanokat, akik büszkék a párjukra és szívesen megmutatnák.
Bukakke bulit szeretnénk párommal az othonunkba 4-5 fővel ! 35 és 45 éves korig várjuk a jelentkezést ! Olyan jelentkezen aki tudja mi a bukakke
Sziasztok
Hétvégére keresek párt Tisza-tóra hajózni!
Ha itt van olyan pár aki szeretne eltölteni pár órát a vízen akkor írjon
.
Hétvégére keresek párt Tisza-tóra hajózni!
Ha itt van olyan pár aki szeretne eltölteni pár órát a vízen akkor írjon

Szia, sajnos igazad lehetett, még csak nem is válaszolt, úgy látom van pár érdekes figura itt.
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm hogy szóltál! (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (tegnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm hogy szóltál! (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (tegnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este kellemes eltöltésére keresünk Cegléd környéki nőt vagy párt, ha lehet akkor korunkbeliek írjanak!
Kamu hirdetés....ne dőlj be neki
(Ez egy válasz Titkostomiszeged üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok, ma este hölgy vagy pár? Nállam is akár
Kecskemét környéki, elhanyagolt feleséget keresek kellemes együtlétre
sziasztok szegeden valaki?(hetero alapon )
Szopass,kúrd a seggem. Békés megye.
Holnapra keresek Baján párt,nőt,férfit.
Pár ismerkedni?Minden jóban benne vagyok….
Bajai par keres a környékről pasit harmadiknak. Csak kisfarkú pasi jöhet szóba. max 15, 16 ha vekony. Állandóra keresünk akar heti többször is.