én szívesen benne lennék. sőt örülnék ha lehetne. megismerkedhetnénk
(Ez egy válasz Házibarátot1988 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 20:04

Sziasztok! Férfit keresünk hármasra a hölgy örömére,teljesen hetero alapon! Fontos az ismerkedés és a szimpátia! Elvárásunk nem sok;legyen normális,ápolt,jóhumorú és közvetlen aki mer is kezdeményezni!Szeresse a telt molett testalkatú nőket! Lehetőség szerint max 40 éves korig! Diszkréció adott és el is várt!
Pénteken estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Biztosan jó is lesz .jó lenne veletek tartani!
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (2022. 01. 12. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2022. 01. 12. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Csütörtökön textilmentes nap lesz Mórán az új csendes wellnessbe. Jön valaki?
Csütörtökön textilmentes nap lesz Mórán az új csendes wellnessbe. Jön valaki?
Jól hangzik...sok sikert!
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (2022. 01. 12. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 12. szerda 09:08

Sziasztok! Jan 16-18 között Gyulan leszünk a Corvin Hotelben! Egy vagy két pasit keresünk a hölgy örömére! Kimondottan sportos gyúrós testalkatú srácokat keresünk! Köszi hogy elolvastad

Ma dunapataji párhoz megyek főleg ha jönne még egy valaki
Sziasztok! Jan 16-18 között Gyulan leszünk a Corvin Hotelben! Egy vagy két pasit keresünk a hölgy örömére! Kimondottan sportos gyúrós testalkatú srácokat keresünk! Köszi hogy elolvastad

Miért baj az??? Vagy élsz vele, vagy nem.
(Ez egy válasz samci19cm üzenetére (2022. 01. 08. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, lányt keresnék mára Békéscsabán, részleteket privátban...
Sziasztok! Békés megyei hölgyet keresek minden jóra!
40-50es korosztály előnyben! Írj rám privátban!

Sziasztok! Szombaton lesz innen hölgy vagy pár a Ballószögi naturista esten?
Holnap du Kecskemét környékén páros aki ráér? Kukkolnék, nyalnák...
Üdv mindenkinek! Bajai párral ismerkednék ahol a hölgyet kinyalhatnám miután a párja tele élvezte.
Sziasztok! Férfit keresünk hármasra a hölgy örömére,teljesen hetero alapon! Fontos az ismerkedés és a szimpátia! Elvárásunk nem sok;legyen normális,ápolt,jóhumorú és közvetlen aki mer is kezdeményezni!Szeresse a telt molett testalkatú nőket! Lehetőség szerint max 40 éves korig! Diszkréció adott és el is várt!
Igazából az sem számít olyan túl sokat, mert csak csinálni kell egy másik regisztrációt és pont. Én nem túl régóta nézem a topic-ot, de már ez idő alatt is vagy 2-3-szor változott a nevük. Nem okoz túl nagy fejtörést felismerni, mert nagyon hasonlók a felhasználónevek és rövid időn belül beírja valaki, hogy fizetősök, lomizósok, stb.
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 16:50

Én már megtettem. Épp ezt kérdezem hogy mások miért nem?
Oké hogy leírják ide is hogy fizetős.
De ha nem jelentik akkor itt is maradnak.
De ha nem jelentik akkor itt is maradnak.
Én már megtettem. Épp ezt kérdezem hogy mások miért nem?
De ha nem jelentik akkor itt is maradnak. (Ez egy válasz goldfinger314 üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 09. vasárnap 22:35
De ha nem jelentik akkor itt is maradnak. (Ez egy válasz goldfinger314 üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindössze annyit kell tenned, hogy rámész az adatlapjára és bejelented

békés megyei hölgy lány vagy pár van e? én 38 vagyok békési heteró pasi. szívesen ismerkednék találkoznék
Kecskeméten ma valaki a késő délutáni órákban! Autó van helyem nincs!
Sziasztok! Kecskemét és környékén hölgyeknek szívesen segítek, részletek az adatlapomon