Sziasztok!
Elsősorban Békés megyében, azon belül is Sarkad, Gyula, Békéscsaba és vonzáskörzetéből keresek potens hetero vagy biszex melós srácot, pasit haverság, amolyan barátság extrákkal szexkapcsolatra.
Hogy miért fontos a melós ruha?
Mert nekem, többek között ez is bejön fétis szinten. Szerintem, nagyon izgató tud lenni, ha egy férfias, jó kiállású pasin munkásruha és melós bakancs van, kortól függetlenül.
Elsősorban Békés megyében, azon belül is Sarkad, Gyula, Békéscsaba és vonzáskörzetéből keresek potens hetero vagy biszex melós srácot, pasit haverság, amolyan barátság extrákkal szexkapcsolatra.
Hogy miért fontos a melós ruha?
Mert nekem, többek között ez is bejön fétis szinten. Szerintem, nagyon izgató tud lenni, ha egy férfias, jó kiállású pasin munkásruha és melós bakancs van, kortól függetlenül.
Ma szeghalmon 15:30-17:00 közt szopnék!
Bárkit!
Autóban/ szabadban.
Viszonzás nélkül.
Bárkit!
Autóban/ szabadban.
Viszonzás nélkül.
sziasztok vannak e itt olyan pasi aki imadja ha elotte megdugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Hmvhelyről keresek ma hölgyet-párt-urat kellemes időtöltéshez.
Lakás van, privit várok.
Ne legyetek prűdek és lusták találkozzunk és élvezzünk egy nagyot
Lakás van, privit várok.
Ne legyetek prűdek és lusták találkozzunk és élvezzünk egy nagyot

Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Sziasztok!
Ma este szopnék autóban,
Kecskeméten!
Priviket várok!
Ma este szopnék autóban,
Kecskeméten!
Priviket várok!
Sziasztok. Ma valaki valahol szegeden tali?
( bi)

Hölgyet - Urat keresek ma egymás előtti, vagy kölcsönösen egymásnak egy kellemes masztira.
Lakás van, privit várok.
Csak enyhe bi. részemről, ápoltság és kulturált viselkedés alap.
Pár szeretkezését is végignézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Írjatok és élvezzünk egy jót.
Lakás van, privit várok.
Csak enyhe bi. részemről, ápoltság és kulturált viselkedés alap.
Pár szeretkezését is végignézném teljesen passzívan és zavartalanul.
Írjatok és élvezzünk egy jót.
Ma délelőtt megyek egy dunapataji párhoz jöhetne még valaki
Sziasztok
Ma este lányt vagy párt keresek autós kalandra!
Kecskeméten!
Ma este lányt vagy párt keresek autós kalandra!
Kecskeméten!
Sziasztok! Békés megyében keresek igényes, kezdő bi srácot! Várom jelentkezésed!

Sziasztok! Telt borotvált párral ismerkednénk szombaton. Helyünk sajnos nincs utazni szeretnénk.
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
3 Majomban swinger klubban mostanában volt valaki,az érdekelne milyen a buli mennyien szoktak lenni
Most hétvégén? Csongrád-Dél-békés? Hölgyek, párok?
Sziasztok
Ma este , lányok /párok egy kis jacuzzis kikapcsolódás Szegeden ?
Ma este , lányok /párok egy kis jacuzzis kikapcsolódás Szegeden ?
Adatlapunk alapján keresgélünk..... Valaki-k ??
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Ma este szívesen ismerkednék nyitott párral Gyulán az adatlapomon szerint, de mobil is vagyok!
Ma le szopnék valakit, Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén
Ma le szopnék valakit, Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén