Sziasztok!
25 éves kecskeméti srác vagyok..szívesen ismerkednék biszex ffi tagú párral
Helyem van
25 éves kecskeméti srác vagyok..szívesen ismerkednék biszex ffi tagú párral

Helyem van
Szopnék ma Békés megyében. Ha akarod fel is veheted a szopásom, magadnak vagy felteheted ide
Üdvözletem, várom hölgyek levelét akik kényeztetésre vágynak ebben a rohanó világban. Olvass adatlapot és írj bátran.
Szegeden keresek párt ,lányt ,hölgyet .
Pároknál férfit is kényeztetem ha szükséges de a hölgy örömére egy 3 as .
Skypen tudunk beszélni Skypem laci3929
Pároknál férfit is kényeztetem ha szükséges de a hölgy örömére egy 3 as .
Skypen tudunk beszélni Skypem laci3929
Most Kiskunhalas, Soltvadkert, Bugac útvonalon valaki?
Szia ! Ismerkedünk ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 09. szerda 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 09. szerda 04:22
Törölt felhasználó (4019742)

Sziasztok!
Békés megyében keresek kezdő bi szexhavert. Kisebb kalandokra. Pl közös hoki, orál stb. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, írj nyugodtan privátban! Köszönöm
Békés megyében keresek kezdő bi szexhavert. Kisebb kalandokra. Pl közös hoki, orál stb. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, írj nyugodtan privátban! Köszönöm
Kecskeméten ismerkednék
40éves férfi vagyok
40éves férfi vagyok
Valaki segítene benne, hogy ne unalmasan töltsem a délutánom?

Sziasztok.
42 éves szegedi pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek! Pár esetén biszexre (orál) nyitott férfival. Mindenre nyitott vagyok, szex, beszélgetés, közös maszti. Kor és alkat nem számít, nem ez a lényeg, hanem a közös élvezet. Teljesen csupasz vagyok, ha lehet Te/Ti is legyél az. Szóló férfiakat köszönöm, de nem keresek!
42 éves szegedi pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek! Pár esetén biszexre (orál) nyitott férfival. Mindenre nyitott vagyok, szex, beszélgetés, közös maszti. Kor és alkat nem számít, nem ez a lényeg, hanem a közös élvezet. Teljesen csupasz vagyok, ha lehet Te/Ti is legyél az. Szóló férfiakat köszönöm, de nem keresek!
Kecskemét-Solt jópasit keresünk cuckoldra! Vibered autód legyen. Publikus fotós bemutatkozót kérünk viberen. Csak akkor viszonozzuk ha tetszel! Ha így jó akkor írj privát és a viber számod is írd meg. Max 40 évesig. Túlsúly etnikum kizárt!
Szegeden most bi pár vagy férfi?
Szia!hölgyet keresek!
Kecskeméten ismerkednék
40éves férfi vagyok.
40éves férfi vagyok.
Sziasztok
Szerdán a délutáni órákba szívesen csatlakoznék egy párhoz. Ha adatlapomat szimpatikusnak találod írj bátran! Nyitott vagyok minden megoldásra! Köszi
Szerdán a délutáni órákba szívesen csatlakoznék egy párhoz. Ha adatlapomat szimpatikusnak találod írj bátran! Nyitott vagyok minden megoldásra! Köszi
Sziasztok!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!Pestmegye!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!Pestmegye!
Sziasztok! Makó környékén keresek hölgyet tartós szexkapcsolatra.
Holnap Szeged-Vásárhely-Makó?
Kecskeméten valaki
Sziasztok! Nem tudom én esetleg szóba jöhetek?
(Ez egy válasz dugocska üzenetére (2022. 02. 11. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!