Nekünk volt olyan, aki kettő randit is lemondott.....
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 05. szombat 12:34

Ezen a hétvégén, Szegeden vagyunk. 43 pasira írtunk. Mi lenne, ha... Abból kb 10 írt vissza, 2 nem jött be. 4 írta , hogy van helye, tetszene neki. Mire ideértünk eltűnt mind a 4. Érdekes...
Elég szánalmas. Jellemtelen!!! Nem is keresnek igazán.
Sziasztok. Esetleg lenne pár aki házibarátot keres? Igényes pasi vagyok. Kb 1 évig voltam állandó házibarát. Utazni tudok, komolyan keresgélek
Gyulán most valaki?
Gondolom 10cm vagy alatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 07. hétfő 08:36

Törölt felhasználó (4418042)

Az mit jelent a kis kuki ?

Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén szopnék.
Az mit jelent a kis kuki ?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 07. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok a kis kuki.
(Ez egy válasz titkos_szereto üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A hosszú hétvégére napközbenre keresünk programot.
Lányok Párok leveleit várjuk az ötletekkel.
Lányok Párok leveleit várjuk az ötletekkel.
Holnap napközben keresek hölgyek vagy párok!
De hát nem is kerestek senkit. Megkaptátok.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezen a hétvégén, Szegeden vagyunk. 43 pasira írtunk. Mi lenne, ha... Abból kb 10 írt vissza, 2 nem jött be. 4 írta , hogy van helye, tetszene neki. Mire ideértünk eltűnt mind a 4. Érdekes...
Holnap Kecskemét Szeged oda vissza valaki elkísér?
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Sziasztok. Kár, hogy nekem nem írtatok…

Úgy Látóm itt esélytelen....ha még is létezel írj üzenetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 15:16
Törölt felhasználó (4575972)

Sziasztok. Kedves igényes Kecskeméti hölggyel, párral ismerkednék. A cél htávra komoly barátság kialakulása és közös programokat. Ha vagy(tok) kérlek jelezz.
Szegeden partnerem, partnereim keresem. Párhoz is csatlakozom lehet bi pár is. Privátba írjatok!
Kecskeméti párt keresek
sziasztok feleseget dugnek a ferje elött ha vannak ilyen pasik aikt ez izgatná akkor irjon! hely kellene utazni tudok!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elött ha vannak ilyen pasik aikt ez izgatná akkor irjon! hely kellene utazni tudok!
vannak-e itt azsiai nok vagy olyan akinek lenne azsiai ismeröse akit lehetne kényeztetni?