Ma este megdugna valaki?
Kecskeméten duci kiéhezett, játékos csajszi vagyok
Kecskeméten duci kiéhezett, játékos csajszi vagyok

Gyula és környéke esetleg valaki?
Április 22-23-án Gyulán jókèpű igènyes fèrfiakkak vagy párokkal ismerkednènk.
Jó estét valaki tud programot mára?
Jó estét valaki tudod programot mára?
Április 1, délutánra keresek hölgyet, illetve párt 1-2 kellemes órára.
Ne, nem áprilisi tréfa!
Ne, nem áprilisi tréfa!

Helló! Miről lenne szó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 26. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 13:32
Törölt felhasználó (4619742)

Hetero alapon keresek egy havert kalandokhoz. A többit privátban. Csak Békéscsaba és szűk környéke.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte megdugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok de csak 7vegen!
Adatlap?
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2022. 03. 26. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsabán férfi partnert keresek.
Sziasztok!
Csongrád megyei lány, pár?
Csongrád megyei lány, pár?
Hetero alapon keresek egy havert kalandokhoz. A többit privátban. Csak Békéscsaba és szűk környéke.
Helló sziasztok!! Kiskőrös környékéről vannak itt akik kalandot keresnek. Taliznék ma vagy akár most is!! Nagyon tele van a hancúr léc. Ha taliznál ma írj bátran
Párral ismerkednék Bajáról vagy környékéről. Bízom benne, hogy megtaláljuk egymásban amit keresünk szem előtt tartva a ti vágyaitokat.
Kecskeméten hölgyet párt ismerkednek htávon.
/Házas/pár szeretkezésében gyönyörködnék passzívan és teljesen zavartalanul, alkat mellékes.
Ha a hölgy szeretné, és izgatná, akkor szeretkezés közben végigcsókolnám a testét, de ez nem feltétel.
Nagyon ápolt és intelligens férfi vagyok.
Teljesen kulturált és tiszta lakás van hmvhelyen.
Privit várok.
Ha a hölgy szeretné, és izgatná, akkor szeretkezés közben végigcsókolnám a testét, de ez nem feltétel.
Nagyon ápolt és intelligens férfi vagyok.
Teljesen kulturált és tiszta lakás van hmvhelyen.
Privit várok.
Szegeden keresek bi párt vagy férfit
Kecskeméten keresek nagymellű nőt mell kényeztetésre . Imádom a nagy melleket ,kérhetsz cserébe valamit ha megkaphatom a melleidet!.Nem kell szexelned !Írj privátban!
Pasit keresunk harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank
Sziasztok! Kecskemét környékén szívesen ismerkednék kedves, kulturált párral.