Sziasztok, szerda estére keresünk hármasunkhoz csatlakozni kívánó hölgyet , vagy párt , női bisex oké, ffi hetero
.Helyszín Lakitelek, nyaraló.Ott alvás lehetséges.
.Helyszín Lakitelek, nyaraló.Ott alvás lehetséges.
Szentesen leszek este egy régi szeméttelep mellet fogok parkol kamionnal ha valaki szopatna s a számba élvezne írjon adok számot csakis ma este leszek ott 34 éves srác vagyok
Sziasztok jóreggelt

Kecskeméten keresek nőt szexre ,játékra,csöcsörészésre,maszti.vagy amit szeretnél kor nem számít csak tiszta legyél!Írj privátban
Csutortokre keresek napkozben biszex pasit, kolcsonos jatekra, Kecskemet- Szeged kozott!
Ha lenne jelentkezo keressen privatban!
M5 on autozom, piheno is ok!
Ha lenne jelentkezo keressen privatban!
M5 on autozom, piheno is ok!
Holnap napközben valaki?
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra! Masszőr?
Sziasztok! szívesen ismerni hölgyek lehet párok is!szia
Kezdődik a jó... Irány nudizni. Szívesen csatlakozunk, illetve fogadunk, holnap egy sziki hátul a tavirozsáknál? Vagy Újszeged?
Srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehetsz. Hely van. Holnap délelőttre.
Sziasztok
Szegeden és környékén keresek minden jóra hölgyeket
Irj bátran privben ha kell utazok

Szegeden és környékén keresek minden jóra hölgyeket

Június 24-25-26 napokon igényes párral ismerkednék Békés megyében! Mobil vagyok, de akár szívesen fogadlak is Benneteket! Képeimet és a keresésemnek megfelelő rövid leírást a profilomon találtok.
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is
Legyen egy felejthetetlen esténk…vagy akár több is

Sziasztok! Kezdő párkét párokkal, lányokkal ismerkednénk!!
Sziasztok.
Egy párszor mostanában voltam kint az Algyői nudin, mint ma is le néztem. Sajnos ismét csak 2 pasi volt , nem nagy élet van
Egy párszor mostanában voltam kint az Algyői nudin, mint ma is le néztem. Sajnos ismét csak 2 pasi volt , nem nagy élet van
Sziasztok

Sziasztok! Párral vagy elhanyagolt hölggyel ismerkednèk
Ápolt,intelligens srác vagyok

Ápolt,intelligens srác vagyok

Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Bács vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Bács vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Most valaki egy közös maszti?
Sziasztok!
Békésszentandrási pasiként keresek párt vagy hölgyet a nállam érettebb korosztályból.
Békésszentandrási pasiként keresek párt vagy hölgyet a nállam érettebb korosztályból.