Kecskemét és környékén hölgy, pár, aki szexelne egy nagyot?
Valaki bács megyében a héten szeretne egy jót dugni?
Sziasztok
Kanos szegedi úriember várja hölgyek jelentkezését kortól függetlenül közös élmény szerzésre.
Valaki valahol szegeden szabadban nem rosszalkodik ?

Valaki valahol szegeden szabadban nem rosszalkodik ?
Sziasztok nekem van helyen és rá is érek.
(Ez egy válasz csinipar01 üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 19. vasárnap 23:11

sziasztok! hétfőn napközben 11-15 óra közt igényes párt vagy sportos fiatal pasit keresünk akinek van helye Szegeden!
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra! Masszőr?
Többesben kezdő sráckènt keresnèk párt aki bevezetne ebbe a fajta èlvezetbe. Ápolt,igènyes,diszkrèt srác vagyok
Szegeden,holnap dugatnám popóm.
Sziasztok!
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Tényleg nagyon kis csinike
(Ez egy válasz csinipar01 üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 19. vasárnap 23:11

sziasztok! hétfőn napközben 11-15 óra közt igényes párt vagy sportos fiatal pasit keresünk akinek van helye Szegeden!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék.
Hétfőn 8-10 között Kecskemét és Kistelek környékén közös maszti vagy meg is nézhetsz.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ahova lehetne csatlakozni kellemes időtöltésre?
Pár vagy hölgy ahova lehetne csatlakozni kellemes időtöltésre?

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Gyula, Békéscsaba környékén keresek érzéki nőt vagy pár házibarátja lennék!
Pár házibarátja lennék

Sziasztok,formás hölgy,jó fej pár társasága lennék rendszeres randikon,de alkalmi találka is ok.Bajai diszkrét,független pasi vagyok.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Akár idősebb párhoz is. Biszex is szóba jöhet, de nem elvárás.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék!