Békéscsabán férfi partnert keresek. Masszázst is vállalok
A másik kedvenc amikor kultúráltan ráírsz valakire/valakikre,elolvassák,de válaszra nem mèltatnak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 15:02
Törölt felhasználó (1549862)

az kemény

Sajnos, ilyenek vannak meg irkalnak honapokig es rajonnek h nem érnek rá 40 evesen mar tudni kellenne hogy mit keres itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

az kemény

Igaza is van neki.

az kemény

Sziasztok!Estére párt keresünk.Bulizzunk egy fergetegeset!!!
az kemény
(Ez egy válasz Tomika821 üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 14:00

Itt mindenki csak hirdet de talalkozni senki nem akar?! 1 nővel talalkoztam innen az is 50 kg mal több volt mint irta!!
Sziasztok!
Hölgy társaságát keresném kellemes időtöltés céljából, de párokkal is szívesen ismerkednék. Ez utóbbi esetben megmaradnék a hölgy örömére felállásnál.
További infó rólam az adatlapomon. Üzenetben itt elérhető vagyok.
Hölgy társaságát keresném kellemes időtöltés céljából, de párokkal is szívesen ismerkednék. Ez utóbbi esetben megmaradnék a hölgy örömére felállásnál.
További infó rólam az adatlapomon. Üzenetben itt elérhető vagyok.

Itt mindenki csak hirdet de talalkozni senki nem akar?! 1 nővel talalkoztam innen az is 50 kg mal több volt mint irta!!
Sziasztok, ma este valaki Mezőberény és környéke?
Szegeden keresem helyel rendelkező partnerem ma estére.(Hölgy-Pár személyében)
Sziasztok
Ma valaki Szegeden? Helyem van
Ma valaki Szegeden? Helyem van

Ma délután Gyulán vagy Békéscsaban randiznek hölgyekkel esetleg párokkal.kor,külső nem számít ,légy igényes és életvidám,mert én is az vagyok
Kecskeméten szopnék ma egy jót

Domina nőt keresek Békés megyeben, vagy Békéscsaban.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Sziasztok!
Békés megyében keresek partnert, partnereket.
ÜDV!
Békés megyében keresek partnert, partnereket.
ÜDV!
Nagy vastag méretű férfi Szeged környékén hölgyet párt keres szeretem a kölcsönös kényeztetést autóm van
Valkik készülnek az algyői hidhoz ma?
Sziasztok

Kevés tapasztalattal rendelkező férfi vagyok, aki békés megye vagy környékén ismerkedne nővel.
sziasztok olyan pasikkal ismerkednek akiket izgatná ha egy vadidegen pasi dugná meg a feleseget! Hely kellene utazni tudok!