Pénteken,hölgyet,feleséget szívesen elviszek,ne buszozz ,vonatozz.Ebédre is megállunk.
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet smile vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Leszopható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehetsz
Ma 3 mashoz keresek párommal 25 éves karcsú nő van helyűnk! Tőbbi privátba
Szombat estére keresek párt Szegeden! Igényes ápolt 30as pasi vagyok!

Törölt felhasználó (1034672)

Megbízható, normális fèrfit keresünk molett párom kènyeztetèsère.
Szerdán délelőtt Kiskunfélegyháza -Szeged útvonalon keresek párost-nőt minden jóra,esetleg szopatok is.
Megbízható, normális fèrfit keresünk molett párom kènyeztetèsère.
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu pasi vagyok. Not, part, pasit keresek SZEGEDEN!!! Erezzuk jol magunkat!
Helyem nem mindig van.
Helyem nem mindig van.
Péntekre keresek hölgyet,anyukát,feleséget,akit elvihetek ebédelni…!
Valaki ma nem töltené a napját egy sok mindenre nyitott srác társaságában?
Privátban várom az ötleteket
Privátban várom az ötleteket

Baja és környékén ma este kalandozni vágyó hölgy vagy pár? Minden izgalmasban benne vagyok, írjatok.
Üdv mindenkinek! Bajai párral ismerkednék ahol a hölgyet kinyalhatnám miután a párja tele élvezte.
Sziasztok! Skype partnert keresek, irogatni vágyakról, közös maszti, képcsere, video. Mindenre nyitott
Olyan párt keresek akivel ki lehet próbálni a dupla puncit. Amikor két farok egyszerre dugja a hölgy punciját

Valaki beszélgetni
?

Sziasztok
Bács megyében vagy csongrád, szentes környékén keresnék Hölgyet, párt akivel nagyot szexelhetnénk is. Akár közös nudizás vagy természetben szex... bármire nyított vagyok.
Bács megyében vagy csongrád, szentes környékén keresnék Hölgyet, párt akivel nagyot szexelhetnénk is. Akár közös nudizás vagy természetben szex... bármire nyított vagyok.
Sziasztok hölgyet,párt csak heteroalapon ,szét lenne durva a párod hiperaktív vagyok üdvözlettel zoltán
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha megdugjak a feleseget akár vele közösen is? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék!