Sziasztok
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Lányok, párok ma este még randira kész vagyok

sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
sziasztok hölgy partnert keresek vagy párt
Bi pasi vagyok. Békéscsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Szopass, alázz keményen.
Orosházán valaki/k esetleg?

Hölgyek , útitársam keresem Szolnok/ Köröstorok útvonalra , ami kb 3 nap 2 éjszaka, Tiszai kishajóval, kellemes kirándulásra. Jövő heten a hét második felében.
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu pasi vagyok. Not, par, pasit keresek SZEGEDEN!!! Elvezzuk egymast!
Sziasztok,
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm..
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm..
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Hölgyeim,Kiskunhalas és környéke,lazítsunk,érezzük jól magunkat.
Sziasztok! Kar, hogy borotvaltat kerestek.....izgatoak vagytok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 13:12
Törölt felhasználó (4435502)

Sziasztok 3-nak keresünk enyhe biszexre is nyitott, 40 év körüli szóló/nem nős/ férfit kitartó,potens és legalább 18 cm borotvált intim mérettel havi 2 alkalomra.Szeged környékéről leginkább.

Sziasztok.
Szívesen találkoznák ma hölgyek vagy párral! Helyem volna Szalkszentmártonba,de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra!
Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok.
Szívesen találkoznák ma hölgyek vagy párral! Helyem volna Szalkszentmártonba,de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra!
Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok.
Sziasztok szép pénteket mindenkinek és puszi a kecskeméti csajoknak

Párt vagy lányt keresek. Helyem van, de utazni is tudok.
Várlak bennetek
Várlak bennetek

Masszírozni tudó, kifejezetten jóképű fiatal srácot (hetero) keresünk, földrajzilag itt. Priviben írj csak.
Sziasztok! Szopnék egy szép faszt MOST Kiskunfélegyházán és környékén. Hely van! Diszkréció és ápoltság adott+elvárt! Minimum 18 cm vagy nagyobb! Kép nélküliek kíméljenek!
Sziasztok! Gyulán igényes, diszkrét pár ismerettségét keresem!
Alkalmi partneremmel keresünk egy nyitott bi párt 40-50 éves korosztályból átlagos alkattal, csupasz intim terület! Kecskeméten helyet tudunk biztosítani hétköznap a nappali órákba! Csak párt keresünk és mind két részről bi legyen! Köszi előre is leveleteket!
Hölgyek, párok! Sziasztok! Lennének olyanok, akik részt vesznek Baján a halászléfőző fesztiválon a hétvégén és keresnek egy kis plusz izgalmat?