Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Sziasztok,
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm..
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm..
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu pasi vagyok. Not, par, pasit keresek SZEGEDEN!!! Elvezzuk egymast!
Hölgyek , útitársam keresem Szolnok/ Köröstorok útvonalra , ami kb 3 nap 2 éjszaka, Tiszai kishajóval, kellemes kirándulásra. Jövő heten a hét második felében.
Orosházán valaki/k esetleg?
Bi pasi vagyok. Békéscsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Szopass, alázz keményen.
sziasztok hölgy partnert keresek vagy párt
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Lányok, párok ma este még randira kész vagyok
Sziasztok
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Adatlapunk alapján ismerkedünk .
Privát üzeneteket várunk
Privát üzeneteket várunk
Sziasztok
kecskeméti csajok esetleg?
kecskeméti csajok esetleg?
Sziasztok!
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
hölgy partnerem keresném a mai nap folyamán
Sziasztok! Csongrád-Dél-Békés ma , holnap? Pár, hölgy?
Sziasztok! A ma esti bajai halászléfőző fesztivál utánra 30-50 közötti sportos pasit keresünk, aki segítene párom kényeztetésébe! Olvasd el a reglapunkat és ha magadra ismersz, csak akkor írj privátba!
Ma este Szeged környékén párhoz csatlakoznék! 30as igényes pasi vagyok!
Sziasztok!
Baja környékén naturista strand?? Állítólag van de szeretnénkn több infót ha igaz. Köszönjük ( negatívot tartsátok meg magatoknak)
Baja környékén naturista strand?? Állítólag van de szeretnénkn több infót ha igaz. Köszönjük ( negatívot tartsátok meg magatoknak)
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akiket izgatna ha a holgyet ketten kényeztetnenk! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Ma valaki Kecskemét környéke autós kaland?

vazelinator

Veronika 2