Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Sziasztok! Ma valaki Kecskemét környéke autós kaland?
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akiket izgatna ha a holgyet ketten kényeztetnenk! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Baja környékén naturista strand?? Állítólag van de szeretnénkn több infót ha igaz. Köszönjük ( negatívot tartsátok meg magatoknak)
Baja környékén naturista strand?? Állítólag van de szeretnénkn több infót ha igaz. Köszönjük ( negatívot tartsátok meg magatoknak)
Ma este Szeged környékén párhoz csatlakoznék! 30as igényes pasi vagyok!
Sziasztok! A ma esti bajai halászléfőző fesztivál utánra 30-50 közötti sportos pasit keresünk, aki segítene párom kényeztetésébe! Olvasd el a reglapunkat és ha magadra ismersz, csak akkor írj privátba!
Sziasztok! Csongrád-Dél-Békés ma , holnap? Pár, hölgy?
hölgy partnerem keresném a mai nap folyamán
Sziasztok!
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Sziasztok
kecskeméti csajok esetleg?

Adatlapunk alapján ismerkedünk .
Privát üzeneteket várunk
Privát üzeneteket várunk
Sziasztok
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Alkalmi partneremmel ( hölgy) keresünk olyan párt ahol mind két személy benne lenne bi játékba. A keresett pár 35-50 es korosztály átlagos testalkattal , szőrzet kizáró ok! Helyet tudunk biztosítani Kecskeméten hétköznap nappali időszakba!
Lányok, párok ma este még randira kész vagyok

sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
sziasztok hölgy partnert keresek vagy párt
Bi pasi vagyok. Békéscsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Szopass, alázz keményen.
Orosházán valaki/k esetleg?

Hölgyek , útitársam keresem Szolnok/ Köröstorok útvonalra , ami kb 3 nap 2 éjszaka, Tiszai kishajóval, kellemes kirándulásra. Jövő heten a hét második felében.
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu pasi vagyok. Not, par, pasit keresek SZEGEDEN!!! Elvezzuk egymast!
Sziasztok,
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm..
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm..