A nők miért nem akarnak megszólítani pasit? Egy ilyen oldalon az nem lenne udvariatlan.
(Ez egy válasz Yukka23 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 11:02

Azt kérdezitek, hol vannak a nők? Megsúgom: visszahúzódtak a csigaházukba... A hozzászólásokat végignézve abszolút megértem. Itt minden pasi gruppent akar, vagy másk pasit. "Jó" esetben célirányosan funkcionáló szexuális segédeszközt gyors, napközbeni szexre.. A döntés a ti kezetekben van. Vagy megtanultok megszólítani egy nót, vagy tényleg ti pasik maradtok egymásnak... Szép új világ!

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ma szegeden 25 éves karcsú feleségem ki probàlná a bukakkét 18 órakkor lenne nálunk jelentkezni privátba!
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Azt kérdezitek, hol vannak a nők? Megsúgom: visszahúzódtak a csigaházukba... A hozzászólásokat végignézve abszolút megértem. Itt minden pasi gruppent akar, vagy másk pasit. "Jó" esetben célirányosan funkcionáló szexuális segédeszközt gyors, napközbeni szexre.. A döntés a ti kezetekben van. Vagy megtanultok megszólítani egy nót, vagy tényleg ti pasik maradtok egymásnak... Szép új világ!

Én örömmel fogadnálak Titeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 04:27
Törölt felhasználó (4661133)

Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Ha lenne privát üzeneteket várunk....
Héten délelötti orában ráérö hölgy Békéscsaba környékén?
Sziasztok popsi kedvelő hölgyike esetleg?

Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Szegeden valaki egy közös hoki, akár a szabadban?
Békéscsabán keresünk 50 - 60 közötti nos jól szitualt férfit méretes farokkal 3.nak a hölgy örömére. Privátban írj ne itt. Arra nem reagálunk. Pocakos ápolatlan pasik kerüljenek.
Vannak-e itt olyan pasik akik meg dugatnák az asszonyt s izgatna is ez oket: Utazni tudok hely jo lenne ha lenne!
A héten napközben szexpartnereket keresek hölgy vagy jó páros is lehet esetleg bí is lehet én csak aktív vagyok.50-es pasi
Csongrádon most kívánja valaki?
Sziasztok . Szombattól -hétfőig a Szikin leszünk . Párral vagy pasival ismerkednénk .
Orosházán keresek partnert minden jóra

Sziasztok!
Kecskeméten esetleg a héten valaki(k) egy kis mókázásra?
Kecskeméten esetleg a héten valaki(k) egy kis mókázásra?
Bekescsaban szopnek méretes pasit. Alazhatsz is közben.
Szívesen ismerkedünk hölggyel adatlapunkba leírtak szerint!
békéscsabén hölgyet párt keresek hétfötöl péntekig ott dvolgozom tapasztalt hetero ffi vagyok