Sziasztok!
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Olyan hölggyel vagy párral ismerkednék ahol megengedett a punciba élvezés akár egymás után is.
Főleg kecskemét és környéke érdekelne, de utazni is tudok ha úgy alakul.
Mindenre vevő 25 éves szegedi srác kalandokat keres

Sziasztok,formás hölgy,cuckold iránt érdeklődő jó fej páros társasága lennék lehetőleg hosszabb távon,rendszeres randikon.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Nyaral valaki Tiszakécskén, aki egy kis törődésre vágyik?
Sziasztok szép napot mindenkinek.

Sziasztok!Péntek vagy szombaton párhoz csatlakoznék
Sziasztok . Szombattól - hétfőig a Szikin leszünk . Párral vagy pasival ismerkednénk .
Teljesen igazad van olyan mintha csak melegek lennének fent!!
(Ez egy válasz Yukka23 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 22:30

Sajnos általános tapasztalat, hogy szinte soha nem sikerül lezárni egy udvarias "nem"-mel. Akinek válaszolsz, felbátorodik és irogat, akkor is, és később is.. Rengeteg energia megy el arra,hogy ne legyek tapintatlan, és még így is előfordul, hogy az leszek.. :( Parttalan vitákat folytatni arról, hogy az ágyban mindenki egyforma, meg hogy miért nem akarok beszélgetni azzal, akivel nem egymást keressük... Aki nem válaszol, saját magát védi, higgyétek el, akkor is, ha a levélírónak kellemetlen. Helyén kell kezelni a fenti okok miatt. Egy 2-3 mondatos frappáns levél előbb-utóbb meghozza az eredményt. Szeretik a nők, ha valaki jól tud kommunikálni
A mondandóm lényege viszont kicsit elsiklott.. Számomra döbbenetes egyben ijesztő is, hogy valóban ennyire nincs igény egy "normál" hetero kapcsolatra?

A mondandóm lényege viszont kicsit elsiklott.. Számomra döbbenetes egyben ijesztő is, hogy valóban ennyire nincs igény egy "normál" hetero kapcsolatra?
Sziasztok!
Bács-Csongrád megyében keresek egy párt 3-mas szexre.40-es borotvált vastag farkú férfi vagyok. A szexben szinte minden jóra nyitott vagyok ami örömet okoz. Szeretek meztelenkedni így akár nudizás is érdekel. Házibaráti kapcsolat is érdekel.
Bács-Csongrád megyében keresek egy párt 3-mas szexre.40-es borotvált vastag farkú férfi vagyok. A szexben szinte minden jóra nyitott vagyok ami örömet okoz. Szeretek meztelenkedni így akár nudizás is érdekel. Házibaráti kapcsolat is érdekel.
Sajnos általános tapasztalat, hogy szinte soha nem sikerül lezárni egy udvarias "nem"-mel. Akinek válaszolsz, felbátorodik és irogat, akkor is, és később is.. Rengeteg energia megy el arra,hogy ne legyek tapintatlan, és még így is előfordul, hogy az leszek.. :( Parttalan vitákat folytatni arról, hogy az ágyban mindenki egyforma, meg hogy miért nem akarok beszélgetni azzal, akivel nem egymást keressük... Aki nem válaszol, saját magát védi, higgyétek el, akkor is, ha a levélírónak kellemetlen. Helyén kell kezelni a fenti okok miatt. Egy 2-3 mondatos frappáns levél előbb-utóbb meghozza az eredményt. Szeretik a nők, ha valaki jól tud kommunikálni
A mondandóm lényege viszont kicsit elsiklott.. Számomra döbbenetes egyben ijesztő is, hogy valóban ennyire nincs igény egy "normál" hetero kapcsolatra? (Ez egy válasz Csavargó üzenetére (2022. 07. 19. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 21:18

A mondandóm lényege viszont kicsit elsiklott.. Számomra döbbenetes egyben ijesztő is, hogy valóban ennyire nincs igény egy "normál" hetero kapcsolatra? (Ez egy válasz Csavargó üzenetére (2022. 07. 19. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem haragszom, nem is arra várok. Csupán jeleztem, hogy elöfordul.
Ha valóban ez jellemző a most serdülő srácokra, akkor legalább több lesz az esélyem megfelelő partnert megismerni, az első levél írása kapcsán.
Illetve a válasz üzenetek, - még ha elutasítást takar is, - megérkeznek majd.
Ha valóban ez jellemző a most serdülő srácokra, akkor legalább több lesz az esélyem megfelelő partnert megismerni, az első levél írása kapcsán.

Illetve a válasz üzenetek, - még ha elutasítást takar is, - megérkeznek majd.
Nem haragszom, nem is arra várok. Csupán jeleztem, hogy elöfordul.
Illetve a válasz üzenetek, - még ha elutasítást takar is, - megérkeznek majd. (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:39

Illetve a válasz üzenetek, - még ha elutasítást takar is, - megérkeznek majd. (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne haragudj, de aki arra vár, hogy majd egy hölgy megszólítja, hogy ismerkedhessen az nem túl férfias. Ahogy Yukka23 is írta, finom jelzés (de ez sem az online térre jellemző, vagy max chaten..) és ha a férfi veszi a lapot akkor megteszi az első lépést. Sajnos a felnövekvő generációnál még rosszabb lesz a helyzet.
Ne haragudj, de aki arra vár, hogy majd egy hölgy megszólítja, hogy ismerkedhessen az nem túl férfias. Ahogy Yukka23 is írta, finom jelzés (de ez sem az online térre jellemző, vagy max chaten..) és ha a férfi veszi a lapot akkor megteszi az első lépést. Sajnos a felnövekvő generációnál még rosszabb lesz a helyzet.
(Ez egy válasz Csavargó üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:04

Szerintem nem tesz valakit férfiatlanná, ha a nő kezdeményez. Hiszen több oka is lehet, ami miatt nem írt neki.
Átsiklott a profilján,
a hölgy bemutatkozásában szereplő kivánalmak nem egyeztek a férfi tulajdonságaival,
nem volt értékelhető információ, fotó,
vagy csak egyszerűen neki nem tetszett.
Nekem bár ritkán, de előfordult ilyen, volt akivel csak személyes beszélgetés lett a vége, volt akivel több alkalommal mélyebben találkoztunk. S ez utóbbi egy szende 25 éves lány volt, egyébként nagyszerű ember.
Átsiklott a profilján,
a hölgy bemutatkozásában szereplő kivánalmak nem egyeztek a férfi tulajdonságaival,
Nekem bár ritkán, de előfordult ilyen, volt akivel csak személyes beszélgetés lett a vége, volt akivel több alkalommal mélyebben találkoztunk. S ez utóbbi egy szende 25 éves lány volt, egyébként nagyszerű ember.
Szerintem nem tesz valakit férfiatlanná, ha a nő kezdeményez. Hiszen több oka is lehet, ami miatt nem írt neki.
Átsiklott a profilján,
Átsiklott a profilján,
Jajj
Mert lehet, hogy FÉRFI-ra vágynak és nem anyámasszonykatonájára?? Ugyanez igaz párok esetén is, ahol harmadiknak keresnek pasit.
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 17:37

A nők miért nem akarnak megszólítani pasit? Egy ilyen oldalon az nem lenne udvariatlan.
Kecskemét környékéről keresek lányokat, nőket egyszeri, ill. hosszabb távú alkalmi kapcsolatra. Jelentkezni privátban.
Az a pasi, aki nem tud megszólítani, attól már eleve nem akarok semmit. Megszólítani sem. Küldhetek füstjeleket, de tevőlegesen az első lépés nem az enyém.
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 17:37

A nők miért nem akarnak megszólítani pasit? Egy ilyen oldalon az nem lenne udvariatlan.
(Ez egy válasz Yukka23 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 11:02

Azt kérdezitek, hol vannak a nők? Megsúgom: visszahúzódtak a csigaházukba... A hozzászólásokat végignézve abszolút megértem. Itt minden pasi gruppent akar, vagy másk pasit. "Jó" esetben célirányosan funkcionáló szexuális segédeszközt gyors, napközbeni szexre.. A döntés a ti kezetekben van. Vagy megtanultok megszólítani egy nót, vagy tényleg ti pasik maradtok egymásnak... Szép új világ!

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ma szegeden 25 éves karcsú feleségem ki probàlná a bukakkét 18 órakkor lenne nálunk jelentkezni privátba!
Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!